Industrielt Billeder og plakater

Den industrielle stil er præget af minimalisme og tankevækkende tilbehør. Se hvordan man arrangerer industrielt interiør.

Industriel stil - hvad adskiller industrielt interiør?

Mange forbinder den industrielle stil med stramt og ikke særlig hyggeligt interiør. Det er dog værd at vide, at bagved ligger elegance, plads, gennemtænkt design og pleje af miljøet. Mode til industriel indretning er ret ung i Polen. Sådanne ordninger begyndte først at dukke op i 1990'erne.

Den industrielle stil blev født i 1950'erne i USA. Derefter begyndte de forladte fabrikker at blive besat af almindelige mennesker og omdannet til steder at bo. Det begyndte at være særligt moderigtigt 20 år senere. Alt tak til kunstnere fra New York (inklusive Andy Warhol), der boede i sådanne rum, skabte og organiserede udstillinger af deres værker. Industrielt interiør kaldes også lofter.

Hvad er den industrielle stil præget af?

Industrielt interiør oprettes primært i bygninger, der engang husede fabrikker, produktionshaller eller pakhuse. I stigende grad tilpasser udviklere også nye bygninger, så lejlighederne i dem efterligner lofter. Det er dog værd at huske, at den industrielle stil også med succes kan bruges i et enfamiliehus eller en lejlighedskompleks. Velvalgte tapeter, gulve, dekorationer, møbler og deres rette placering er nok.

Interiøret i industriel stil er stort, rummeligt, lyst og åbent. De mangler ofte vægge, der adskiller individuelle værelser. Store vinduer er også karakteristiske, og de er ikke dækket af persienner, persienner, gardiner eller gardiner. Når det kommer til tilbehør, er der få af dem, de er nøje gennemtænkt og skiller sig ud med deres originale design. Det er minimalisme, der er et af funktionerne i industrielt design.

De karakteristiske træk ved den industrielle stil inkluderer også:

  • dæmpede farver,
  • brug af råvarer,
  • undgå for meget møbler og tilbehør,
  • brug af gammelt udstyr og møbler,
  • undgå gardiner og persienner på vinduer,
  • tilstrækkelig belysning af værelserne,
  • skabe et indtryk af rummet i værelserne.

Industrielt indvendigt tilbehør

Industrielt interiør er præget af økonomien i tilbehør. De, der er der, er dog ikke utilsigtede. Hvert ornament skal overvejes nøje, fordi det ofte trækker al opmærksomhed. Derudover kan unødvendige genstande få rummet til at miste sin rå og elegante stil og også reducere pladsindtrykket. .

Industrielt indvendigt tilbehør er de ting, der har en sjæl og en interessant historie. Det er værd at placere en gammel skrivemaskine, manuelt armbånd, symaskine, drejeskive, cykel, stige, værktøj, der bruges på fabrikken eller motordele i stuen, hallen eller hjemmekontoret. Disse typer genstande understreger bygningens stil og tidligere formål. .

Alle slags bjælker, der understøtter loftet, beslag, søjler, metaltrapper, rør eller kabler betragtes også som industrielt indvendigt tilbehør. I stedet for at skjule dem er det værd at vise dem. Som et resultat kan værdifulde dekorative elementer opnås til en lav pris.

Du kan ikke glemme alt om belysning. Industrielle lamper er oftest lavet af metal eller aluminium, hvilket får dem til at se tunge og massive ud. De kan tage form af spotlights, store pærer, der er ophængt i skødesløst hængende ledninger eller lysekroner lavet af ledninger. Det er bedst at forestille sig den belysning, der kunne bruges i fabrikshallen, og vælge en, der ligner dit hjem.

Industrielt interiør kan ikke være uden plakater og malerier. Normalt viser de moderne grafik, arkitektoniske og mekaniske elementer, bykort, gear, fabrikskorstene osv. Disse dekorationer behøver ikke at blive hængt på væggene. Billedrammen kan placeres på gulvet, i en kommode eller mod en sofa.

Den industrielle stil er ikke hyggelig. Derfor kan du ikke finde for mange tekstiler blandt dekorationerne. Gardiner, forhæng, mønstrede tæpper og sengetæpper udelades. Puderne på sofaen og stole er dekoreret i dæmpede farver - nogle gange er de brudt med en eller to pudebetræk i en intens farve eller i et geometrisk mønster.

Badeværelse i industriel stil

Et badeværelse i industriel stil skal opbevares i grå nuancer. På væggene og gulvet er det værd at bruge keramiske fliser eller et materiale, der efterligner beton. Trælignende elementer fungerer også godt. Det er nødvendigt at hænge store spejle på væggene, som er meget godt oplyste. Håndvask, badekar og andre sanitære faciliteter skal være kantede

Køkken i industriel stil

Den industrielle stil i køkkenet er ret let at introducere. Ofte behøver du ikke engang at vælge specielle møbler - både træ- og højglansmøbler fungerer godt. Det vigtigste er det rigtige arrangement og tilbehør. Det er værd at lægge en mursten på væggene. På den anden side fungerer fliser, der efterligner beton, godt på gulvet. Til dette er det nok at placere metallamper, der hænger ned fra loftet over bordpladen og skjule unødvendige redskaber og fade i skabene, eller tværtimod - vise dem i træhylder. At arrangere et køkken i industriel stil er så let, at producenter af husholdningsapparater i stigende grad tager sig af, at deres produkter har et interessant design.

Hvordan arrangeres en stue i industriel stil?

Der skal ikke være for meget møbler i en stue i industriel stil. I den centrale del er det værd at placere en behagelig og stor sofa med grå, grafit eller beige polstring. Læder (eller dets efterligning) vælges også villigt. Hvide eller orange mursten på væggene er godt kombineret med grå eller sort maling. Store lamper skal ikke kun hænge fra loftet, men også være ved siden af ​​sofaen, lænestolen og reolen. Det er værd at placere en original dekoration i stuen, f.eks. En cykel.

... mere
-45%
-45%
-40%