Rustic Billeder og plakater

Den rustikke stil er kendetegnet ved træ og en henvisning til sommerhuse. Se hvilket tilbehør du skal vælge til rustikt interiør.

Hvordan arrangeres en lejlighed og et hus i rustik stil?

Den rustikke stil i interiøret er primært præget af enkelhed, brugen af ​​naturlige materialer og varme farver. Talrige tilbehør kan give indtryk af, at rummet er i kaos. Du skal dog huske, at dette kun er en illusion - hele arrangementet er nøje gennemtænkt. Se hvordan du får en rustik stil til dit hjem eller lejlighed.

Rustik stil optrådte i USA i det tidlige 19. århundrede. På grund af manglen på penge nåede folk efter billige materialer, der var rigelige. Jeg taler primært om træ. De blev brugt til efterbehandling af huse og lejligheder såvel som til produktion af enkle møbler. Det mest berømte udstyr af tiden er en stol lavet af kun en planke af Thomas Lee (navnet "Adirondack" kommer fra et bjergkæde nær den canadiske grænse, hvor det var meget populært).

Hvad er rustik stil?

Den rustikke stil er en måde at arrangere interiøret på, der minder om tidligere hytter og giver dig mulighed for at være tættere på naturen. Det er kendetegnet ved enkelhed, naturlighed, praktisk og uhøjtidelighed. På samme tid er værelser i denne stil hyggelige og varme. De karakteristiske træk ved den rustikke stil er:

 • brug af naturlige materialer (hovedsageligt træ, sten, kobber),
 • undgå plast,
 • undgå skinnende og kromelementer,
 • brug af farver fra jordfarvepaletten (nuancer af brun, beige, gul, grøn, grå),
 • undgå kontrasterende farver,
 • undgå udtryksfulde farver,
 • ved hjælp af genstande med enkel konstruktion,
 • brug af gamle genstande,
 • brug af håndlavede genstande og traditionelt håndværk.
 • Rustikt interiør kan virke mørkt, så det er nødvendigt at installere god belysning i de vigtigste punkter i rummet (f.eks. Over sofaen, bordet).

Vægge og gulve i rustikke omgivelser

Det er bedst at vælge naturlige materialer til vægge og gulve i rustik interiør. Træ fungerer godt. Fortrinsvis en der viser ringe og forskellige typer revner. Mange vælger også at kombinere det med mursten eller sten. En løsning, der kræver mindre økonomisk indsats og giver en lige så interessant effekt, er vægmalerier eller klistermærker med en efterligning af de ovennævnte materialer. Det er tilladt at installere et vægmaleri med et blomstermotiv eller et mønster, der henviser til folklore. Det skal dog huskes, at dette kun skal være en accent, der understreger hele arrangementet, og ikke dets omdrejningspunkt. Denne rustikke dekoration passer i ethvert rum. Fototapeter er så holdbare, at de fungerer godt i køkkenet og badeværelset. Folk, der vælger at male væggene eller lægge tapet på det, skal vælge varme farver. Du skal primært fokusere på jordfarver (brune, beige, grå, grøn). Intet forhindrer dig dog også i at bruge hvidt. Det anbefales at undgå udtryksfulde nuancer.

Rustikke møbler

De rustikke møbler er enkle, stramme og lavet af træ. Det er forgæves at lede efter dekorative elementer på dem. Hvis der er dekorationer, er de subtile og tiltrækker ikke opmærksomhed. Møbler købes bedst på loppemarkedet. Fabriksantikvære skabe og kommoder kan også bruges. Træbænke og tunge borde er et meget godt valg til rustikt interiør. Det er også værd at tage en stor garderobe eller en stor skænk på. Arrangementet suppleres med kister, der kan fungere som et natbord eller et sofabord.

Tilsætninger i rustik stil

Tilsætninger i rustik stil understreger hele arrangementet. Træ dominerer også her. De elementer, der ikke kan mangle i interiøret, er: spejle med træramme, lysestager af træ, træbakker, træbjælker under loftet, hvorfra lamper hænger. Det er værd at sætte på rustikke dekorationer, der er kunsthåndværk. Ornamenter i rustikt interiør inkluderer også:

 • kurve,
 • hjemmetekstiler lavet af naturlige materialer,
 • keramik,
 • gobeliner,
 • hæklede doilies,
 • broderede puder,
 • varme tæpper,
 • håndvævede tæpper,
 • en kakkelovn eller pejs,
 • emaljerede potter.

Interiøret kan også omfatte gamle apparater - et antikt jern eller en kaffekværn. Det er derfor værd at besøge antikvitetsbutikker eller antikvitetsmarkeder. Der kan du købe en masse rustikke dekorationer, der koster lidt.

Soveværelse i rustik stil

Et soveværelse i rustik stil skal være udstyret med solide og praktiske møbler. En stor seng lavet af fyrretræ eller egetræ vil være et meget godt valg. Derudover er alt hvad du behøver: sengeborde (de kan være kister), en kommode, et stort klædeskab og et spejl i en træramme. Alle tekstiler skal være i dæmpede farver (rustikke gardiner kan have et subtilt mønster), og antallet af tilbehør skal holdes på et minimum.

Moderne rustik stil

Den moderne rustikke stil bliver mere og mere populær. Dette er arrangementer, der kombinerer moderne elementer med et originalt udseende med naturlige materialer, gamle møbler og vintage dekorationer. Takket være dette bliver interiøret interessant og unikt - det er svært at genskabe dem i et andet hus eller lejlighed. De siges ofte at have en sjæl. Før du anvender en moderne rustik stil, skal du huske på mådehold og passende proportioner. Det er nok at vælge moderne tilbehør til gamle møbler - og omvendt. Hele arrangementet skal fremhæves med farver. Fælles for begge stilarter er: hvid, sort, brun, beige, gråtoner. Du kan tilføje træelementer, rå mursten eller dekorationer med deres efterligning (f.eks. Fotobaggrunde). Den moderne rustikke stil er primært beregnet til lejligheder og små værelser. Takket være det føles interiøret ikke overvældet og ser større ud.

... więcej
-40%
-40%
-40%
-40%