Stue Billeder og plakater

Du ved ikke, hvordan man skal male og at dekorere stuen? Se praktiske tip til indretning.

Hvordan arrangeres en stue? Praktiske tip

Stuen er det rum, hvor husstandsmedlemmerne bruger mest tid. Det er her gæster modtages også. Derfor skal det være hyggeligt og funktionelt og samtidig moderigtigt og elegant. Se praktiske tip til, hvordan man dekorerer en stue.

Stue i de fleste huse har mange vigtige funktioner. Det er et sted, hvor husstanderne hviler, de mødes, tilbringer tid sammen, er vært for gæster, organiserer familieaktiviteter fester, og nogle gange sover de også og spiser. I stuen skal alle føle har det godt og roligt. Arrangementet må ikke overvælde og gøre indtryk kaos. Dog skal hun sige mere om udlejere. Det er værd at hente inspiration til, hvordan man arrangerer en lejlighed fra mange kilder.

Hvordan man maler en stue?

Til at begynde med skal du overveje, hvordan man maler stuen. Der er mange muligheder. Det skal dog huskes, at vægindretningen skal matche arrangementet. Andre farver er karakteristiske for skandinavisk, minimalistisk, glamour eller industriel stil. Derudover skal alle anvendte nuancer af maling matche hinanden. Den universelle farve til stuen er hvid. Det er let at kombinere andre farver og vægdekorationer med det. Det får rummet til at virke lysere og mere rummeligt, end det virkelig er.

For at gøre rummet hyggeligere skal du vælge beige i stedet for hvidt. Det kan brydes ved at dække væggene med maling i enhver farve i en varm skygge. Grå kombineret med levende farver bliver også mere og mere moderigtigt. Før du beslutter dig for, hvordan du skal male din stue, er det fornuftigt at tage malingsprøver i flere farver med hjem. Du kan lægge dem på et fragment af en mur og observere, hvordan en given skygge ser ud i sollys, skygge eller kunstig belysning. Det er meget vigtigt, fordi nogle af farverne i butikken er helt forskellige.

Hvordan møblerer man en stue?

Når du har valgt væggens farver, skal du overveje, hvordan du indretter stuen. Bestemt bør det ikke være komplet uden en behagelig sofa, hjørne eller sofa. Det er en god ide at montere en lænestol eller sofa på den - det giver dig forskellige muligheder for hvile.

Hvordan arrangeres en stue med et soveværelse?

Stuen kan tilsluttes soveværelset. Dette er oftest tilfældet med studier. Dette arrangement findes også i studiolejligheder eller lofter. Der er flere muligheder for, hvordan man arrangerer en stue med et soveværelse.

Først og fremmest er det godt at adskille soveværelse fra stuen. Dette kan gøres på flere måder. De mest berømte af dem er: en skærm, en skillevæg, en glasrude, en reol eller en væggenhed, en speciel rullegardin og en skydedør. Valget af det rigtige format afhænger af: rummets størrelse, rummets layout, arrangement, budget.

Det anbefales, at arrangementet af soveværelsesområdet skal være i overensstemmelse med den del, der er beregnet til stuen. Takket være dette vil rummet se æstetisk tiltalende ud. Det er værd at huske at afstå fra at male væggene i prangende farver i soveværelset og ikke placere for mange dekorationer (yndlingsfigurer, souvenirs osv., Det er bedre at flytte til stuen).

Hvordan arrangeres en stue med køkken?

Ofte er stuen forbundet med køkkenet. At forbinde to værelser er en meget god måde at få lidt mere plads på. Denne løsning findes ikke kun i enfamiliehuse, men også i lejligheder i en lejlighedskompleks. Derfor er det værd at vide, hvordan man arrangerer en stue med køkken. Køkkenet og stuen skal indrettes i samme stil. Begge interiører skal også være adskilt fra hinanden. Dette kan gøres med en køkkenø, et bord i spisepladsen, overgangen af ​​fliserne på gulvet til træparket eller brug andre malingsfarver på væggene - deres nuancer skal dog skabe et sammenhængende arrangement. Det hele afhænger af rummets størrelse og dets layout.

Hvilke dekorationer passer til stuen?

Næsten alle typer dekorationer passer ind i stuen. Begrænsninger i deres valg skyldes kun de karakteristiske træk ved den stil, der dominerer i et givet arrangement. Det sker også, at et element, der ikke passer ved første øjekast, perfekt supplerer interiøret. Derfor er det værd at prøve nye kombinationer, hente inspiration fra forskellige kilder og endda bruge hjælp fra en professionel indretningsarkitekt. Specialister kender mange smarte tricks til, hvordan man dekorerer en stue. Dekorationer, der fuldstændigt kan ændre udseendet på et interiør, er tapeter og fotobaggrunde. Alt hvad du behøver er et korrekt valgt motiv til visuelt at forstørre et rum, gøre det hyggeligere eller skabe et unikt arrangement. Alt dette på kort tid og med lidt økonomisk udgift.

Tekstiler må ikke mangle i stuen. Dekorative puder og tæpper passer til hver stil. Det er også muligt at matche dem med gardiner og tæpper. Andre dekorative elementer, der findes i stuen, er:

  • levende planter i dekorative potter,
  • malerier på lærred eller i rammer,
  • plakater,
  • figurer og skulpturer,
  • vaser,
  • ure,
  • lamper.

Et interessant element i indretningen er familie- eller rejsesouvenirs. Denne dekoration er især ønskelig i interiører dekoreret i kolonistil eller orientalsk stil. Brugen af ​​sådanne genstande giver også rummet en sjæl. Folk, der planlægger, hvordan man arrangerer en lille stue, bør fravælge et stort antal dekorative elementer.

... mere
-40%
-40%
-40%
-40%