Orange blade og former baggrund Bomuldspose -
  *Vizualizace dodavatele
  fra238,80 kr.
  Bomuldspose Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

  Forfatter © alaktek69t

  #PI00112295

   BOMULDSPOSER

   Vi bør altid have en bomuldspose med os, når vi er på indkøb. Det er en genanvendelig pose, som vi kan bruge i årevis, således at vi begrænser den negative påvirkning af miljøet. Den periode, man i gennemsnit bruger en plastikpose, er den tid det tager at gå fra butikken til sit hjem. Det kan vi nu ændre i fællesskab! Du kan individualisere udseendet af posen ved at vælge et mønster fra flere hundrede tusind værker, skabt af kunstnere.

   Detaljer:
   Mål:
   40 cm x 90 cm

   Husk :) Du køber en unik individualiseret serviceydelse, som du kan benytte på alle måder til at støtte kunstnere fra hele verden, for hvem samarbejdet med os et en af deres kilder til livets opretholdelse! <3

   • VI STØTTER ARBEJDENDE MØDRE

    VI STØTTER ARBEJDENDE MØDRE

   Detaljer

   Forfatter: © alaktek69t

   Materiale prøve: Bomuldspose

   Flere spørgsmål?Kontakt os!

   Terms of Sales provided by
   independent artists

   Dette skiller os ud

   Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

   Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

   Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

   Levering af personalisering

   På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

   For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

   Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

   Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

    

   Top Searched