Stilfuldt geometrisk mønster fra 1950'erne. Bomuldspose -
*Vizualizace dodavatele
fra199 kr.
Bomuldspose Skift materiale
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © ulmerkieI

#PI194121169

  Bomuldspose

  En bomuldspose skal altid ledsage os, når vi handler. Det er en genanvendelig taske, takket være hvilken vi kan bruge den i årevis, hvilket begrænser den negative indvirkning på miljøet. Den gennemsnitlige tid for at bruge en plastikpose er transport af shopping fra butikken. Nu kan vi ændre det sammen! Du kan personliggøre posens udseende ved at vælge et mønster blandt hundreder af tusinder af kunstværker

  Detaljer:
  Dimensioner:
  40 cm x 90 cm

  Husk :) Du køber en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge på nogen måde til at støtte kunstnere fra hele verden, for hvem samarbejde med os er en af kilderne til levebrød!

  • VI STØTTER ARBEJDSMODRE

   VI STØTTER ARBEJDSMODRE

  Detaljer

  Forfatter: © ulmerkieI

  Materiale prøve: Bomuldspose

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched