Hvid marmor tekstur (high.res.) Bord og skrivbordfiner - Teksturer
*Vizualizace dodavatele
fra99 kr.
Bord og skrivbordfiner Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © MG1408

#FO40349292

Bord og Skrivbord finer

Fra tid til anden har borde bragt familier og venner sammen og med dem er der kommet spor af brug. Spild af varm suppe, rødbede pletter som ikke forsvinder, og en bordplade, der skal udskiftes? Du behøver ikke at græde over spildt mælk længere! Brug en original og smart løsning til at sikre dit bord, og du vil blive belønnet med et perfekt sted, der ikke bare passer til familiefester, men også til eftermiddags sammenkomster eller kreativt arbejde. Påfør et bord eller skrivebord det finer du kan lide og du kan ændre det, når du ønsker det!

Det holdbare, fugt- og plet bestandige, matte materiale vil passe perfekt på borde i de mest gæstfrie huse, og vil også tilføje farve til almindelige kontoropgaver. Du kan nemt selv sætte det på og tørre det ned med en fugtig klud. Inviter friske farver til at besøge dit hus eller omfavne dit gamle skrivebord med et nyt liv.

Rengøringsmetode:  en våd klud

Merken :) Sie erwerben einen einzigartigen Personalisierungsservice, mit dem Sie Künstler aus der ganzen Welt unterstützen können, für die die Zusammenarbeit mit uns eine der Quellen des Lebensunterhalts darstellt. Danke


  • Wir unterstützen berufstätige Mütter

    Wir unterstützen berufstätige Mütter

Detaljer

Forfatter: © MG1408

Materiale prøve: Bord og skrivbordfiner

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched