Vektor damask sømløs mønster baggrund. klassisk luksus gammeldags damask ornament, royal victorian sømløs tekstur til wallpapers, tekstil, indpakning. udsøgt floral barok skabelon Dør klistemærke - Grafiske Ressourcer
*Vizualizace dodavatele
fra99 kr.
Dør klistemærke Skift materiale
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © garrykillian

#FO144391581

  Dør klistermærke

  Gå igennem døren er vores lille daglige tradition. Og traditioner skal overholdes. Sørg for at gøre din dør til et ægte ornament i dit hjem. Vi har tusindvis af ideer til at kunne opnå det!

  Et holdbart, mat dør klistermærke er en ideel dørindretningsløsning som samtidig giver døren beskyttelse og tillader eventuelle skader at blive dækket til. Du kan sætte det på selv, tøre det ned med en fugtig klud og skift det, når du finder ny inspiration. Bare prøv det, og du vil se, at et nyt interiør som står åbent for dig!

  Rengøringsmetode:  en våd klud

  Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

   Vi stotter arbejdende modre

  Detaljer

  Forfatter: © garrykillian

  Materiale prøve: Dør klistemærke

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched