Entre Fototapeter

Vægmalerier til hallen er en perfekt løsning, især i tilfælde af meget smalle og ret lange rum. Takket være fototapetet kan du arrangere hele væggen hurtigt og på en interessant måde og opnå en iøjnefaldende effekt.

Hvorfor er det værd at vælge et fototapet til hallen?

En hallmaleri er en løsning, der kan hjælpe dig med at gøre en tilsyneladende kedelig og uinteressant del af et hus eller lejlighed til et attraktivt rum. Hallen er et ekstremt vanskeligt rum at arrangere. Som regel er det ikke usædvanligt stort, men nogle gange er det meget langt. Sådanne usædvanlige dimensioner gør det umuligt at placere en særlig stor mængde møbler og dekorationer her, nogle gange kan det endda være et problem at placere en større kommode. På den anden side vil du sandsynligvis ikke have væggene i gangen ubrugte. Hallen er et vigtigt sted i strukturen af ​​et hus eller en lejlighed, fordi det er det første rum, som både gæster og husstandsmedlemmer kommer ind. Derfor ønsker enhver ejer, at hallen skal være hyggelig og indbydende til at udforske nye rum. Et vægmaleri til hallen kan hjælpe med at opnå denne effekt. Takket være det kan du:

 • forstør rummet optisk;
 • skab en hyggelig atmosfære i et ret neutralt rum;
 • arranger en usædvanlig dekoration, der vil glæde din familie og gæster.

Et fototapet ikke kun til hallen

Hallen er ikke det eneste rum, der er vanskeligt at arrangere, hvilket kan arrangeres takket være et fototapet. I mange offentlige faciliteter - kontorer, klinikker, tandklinikker, skønhedssaloner, er der smalle rum, der er vanskelige at administrere, men de bør ikke efterlades uden nogen ordning. Også i dette tilfælde er det værd at nå ud til en sådan fototapet som til hallen. Antallet af mønstre og motiver, du kan vælge imellem, er så stort, at du nemt kan vælge den rigtige løsning til hver type anlæg og rum. Det er vigtigt, at hvert sådant mønster let kan tilpasses.

Hvordan ser personalisering af et fototapet ud til en hall eller gang?

Du kan personliggøre et fototapet til hallen på en meget enkel måde. Nogle producenter gør det muligt at angive på tidspunktet for bestilling af visse parametre, som det valgte projekt skal justeres til. Hvad kan tilpasses?

 • Personalisering forudsætter, at et fototapet er nøje justeret til væggens størrelse. Når du har valgt det tema, du er interesseret i, behøver du kun at indtaste den rigtige størrelse, og du vil modtage et fototapet af den perfekte størrelse, som på ingen måde skal klippes eller på anden måde justeres.
 • Når du afgiver en ordre, kan du ændre grafikfarven. Selvfølgelig kan du holde dig til de originale farver i hallmaleriet, men der er intet, der forhindrer dig i at bestille designet i sort og hvid eller sepia.
 • Fundet din drømmegrafik, men layoutet passer ikke dig? Intet problem. Når du afgiver en ordre, kan du vælge blandt andre spejlbillede effekt.

Hvilket materiale til en hallmural skal jeg vælge?

Da vægmalerier til hallen er ekstremt udsat for forskellige typer skader, snavs eller slid, er vaskbart tapet det bedste valg, hvorfra du hurtigt kan fjerne snavs med en fugtig klud. Vaskbart tapet er desuden mere modstandsdygtigt over for fugt. Det er dog værd at bemærke, at alle typer vægmalerier er lavet af slidstærkt og skaderesistent materiale. Ud over det vaskbare tapet kan du også vælge mellem:

 • selvklæbende vægmaleri - det er meget modstandsdygtigt over for rivning og krølning, og ikke for stærke mekaniske stød efterlader ikke meget spor af det. Den er lavet af et matt og selvklæbende materiale, hvilket i høj grad letter installationen, hvilket tager bogstaveligt talt et øjeblik; En anden fordel ved denne løsning er, at du kan klæbe og skrælle et selvklæbende vægmaleri mange gange;
 • vinylmaleri - denne løsning anbefales til huse og lejligheder i stedet for offentlige bygninger. Et sådant vægmaleri er lavet af økologisk, holdbart og matt materiale, der sikrer optimal åndbarhed af væggene. Vinyl tapet hjælper med at opretholde en god atmosfære i rummet. Det er også let at rengøre, men en tør klud skal bruges i stedet for en våd klud.

Hvilket hallmaleri design skal jeg vælge?

Et vægmaleri til gangen giver dig mulighed for at arrangere dette rum på en interessant måde. For at opnå den rigtige effekt er nøglen selvfølgelig at vælge den rigtige grafik. I tilfælde af smalle rum og lange vægge vil følgende bestemt være nyttigt:

 • forskellige typer bjerg- eller havlandskaber, der optisk forstørrer rummet;
 • grafik baseret på fotos af himlen, skyer, bjergtoppe - de giver indtryk af større frihed og frihed i rummet, reducerer følelsen af ​​begrænsning;
 • abstrakte motiver, der vil sætte gang i rummet og give det en interessant karakter.
... mere