Loft Fototapeter

Loftstilen vinder mere og mere popularitet i Polen. Se hvordan man får loftindretning.

Hvad er loftstilen karakteriseret ved? Loft tilbehør til hjem og lejlighed

Loftstilen er en ganske ung retning inden for indretningsdesign. Det blev indledt i 1960'erne i New York, da unge kunstnere begyndte at besætte tomme fabriksbygninger og tilpasse dem til boliger. Det er kendetegnet ved rummeligt interiør, industrielle elementer og et lille antal tilbehør.

En hems er en lejlighed, der blev bygget i en bygning, der tidligere var en industribygning - normalt et gammelt lager eller en nedlagt fabrik. Det er kendetegnet ved et stort område, åbent rum, store vinduer, højt til loftet og rå interiør. Dette navn bruges også til at henvise til lejligheder i nye bygninger med loftindretning. Disse typer af værelser kaldes blødt loft.

Hvad er en loftstil?

Loftstilen er en måde at indrette indretning på, der tænker på unge kunstneres lejligheder i bygninger, der tidligere var fabrikker og lagre. De er kendetegnet ved åbent rum, minimalisme og strenge møbler. Værelserne er lyse og fulde af lys med højt til loftet og store vinduer. De mangler unødvendige møbler og dekorationer. Dæmpede farver dominerer.

Loftstilen skal bruges i alle rum i huset eller lejligheden. Dette er vigtigt, fordi arrangementet skal være ensartet - ofte skifter et rum til et andet, og der er ingen klar grænse mellem dem. Normalt bruges glasvægge i metalrammer i stedet for betonvægge.

Vægge og gulv i hemsrum

Når det kommer til vægge og gulve i hemsrum, er råvarer de bedste. De mest almindelige er mursten og beton (eller deres efterligninger, f.eks. I form af fototapet). Nogle mennesker vælger også træelementer. Det er dog værd at huske, at træet skal være knudret, plettet og stiliseret for at se gammelt ud. Vægge males bedst hvide eller grå (også en mørk skygge).

Møbler, der passer ind i loftstil

Møbler, der matcher loftets indretning, skal være originale, fordi de hovedsagelig bruges som dekorationer. Imidlertid anbefales ikke alt for detaljerede konstruktioner - møblerne skal også være enkle og behagelige. Det er meget godt, når ejeren af ​​lejligheden renoverer det gamle møbel på egen hånd eller laver et nyt efter eget design (f.eks. Ved at ombygge gammelt udstyr). Træ, glas og metal anvendes til deres konstruktion. Loftinteriør skal være rummeligt. Af denne grund er der ikke meget møbler i dem. Antallet af skabe, skabe og borde skal holdes på et minimum.

Loft tilbehør til hjemmet

Loftstilen er kendetegnet ved, at der er få tilbehør i den. Interiøret holdes i en minimalistisk, næsten rå tilstand. Det er forgæves at lede efter farverige puder, tæpper, gardiner, der kan give rummet en hyggelig karakter. Der mangler også genstande, der ikke har nogen nytte eller betydning for ejeren af ​​en loftslejlighed.

Loftindretning vælges oftest af individualister. Derfor er det tilbehør, der findes i interiøret, ofte moderne grafik og malerier. Det skal dog huskes, at der ikke kan være for mange af dem. Derudover kan du møde designer-, antik- eller fabrikslignende udstyr. Det er også vigtigt at efterlade søjlerne, loftbjælkerne, metalrørene. Tekstiler, der egner sig til loftinteriører, er puder i dæmpede farver (især grå og sort) brudt med intense farver (f.eks. Rød og orange) - men alt i moderation.

Belysning i hemsrum

I løbet af dagen er loftrummet oplyst af sollys, der kommer ind gennem store vinduer. Af denne grund bruger lofterne ikke gardiner, persienner og persienner. De giver ikke kun indtryk af plads, men er også en unødvendig tilføjelse, der ikke passer ind i loftets minimalistiske regler.

Kunstig belysning i hemsrum spiller en meget vigtig rolle. Det muliggør ikke kun normal aktivitet efter mørke, men giver også den rigtige atmosfære. Det er vigtigt, at alle slags lamper og lysekroner placeres, hvor de kan bruges i praksis.

Loft-stil lamper skal være lavet af metalstrukturer eller ledninger. Du kan ofte finde geometriske lampeskærme, fabrikslygter eller pærer på dinglende ledninger. Enhver idé er god. Det vigtigste er, at det skal være funktionelt og tænke på belysning fra gamle fabrikshaller.

Loftstil i en lille lejlighed

Loftværelserne er høje og rummelige. Det er ikke svært at skabe interiører, der ligner dem i lejeboliger eller et nybygget hus - alt hvad du behøver er et passende design. Problemet opstår, når den største drøm er en loftstil i en boligblok.

Det viser sig imidlertid, at loftstil i en lille lejlighed er mulig. Der er mange muligheder, så selv en person, der har et lille budget, finder en løsning til sig selv. Det er nok at tage sig af de rigtige møbler og tilbehør. Det første skridt er at slippe af med unødvendige skabe, borde, vaser, rammer, gardiner osv. Udskift dem med plakater, malerier, tekstiler i dæmpede farver, industrielle lamper samt antikt udstyr (f.eks. En gammel symaskine eller håndjern).

Mennesker med et større budget kan ikke kun tænke på at udskifte møbler og tilbehør, men også på en større renovering. For at introducere en loftstil anbefales det at bryde væggen mellem køkkenet og stuen, takket være hvilken lejligheden ser større ud. Det er også nødvendigt at udskifte gulvet med et mere råt og male væggene igen - en af ​​dem skal være dækket af murstenimitation. Interiøret skal være køligt og dæmpet nuancer.

... mere