Striber 3 Garderobe klistermærke -
*Vizualizace dodavatele
114 kr.
Dimensioner (bredde x højde):
50 x 120 CM
Andre størrelser
Garderobe klistermærke Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © robertosch

#FO17257088

Garderobe klistermærke

Hvilke skatte gemmer dine garderobeskabe? Indbyggede garderobeskabe, skabe eller skydedøre - uanset indholdet - fra nu af vil de glæde øjet med en overflod af farver og design, der får dit interiør i vejret.

Det slidstærke, fugt- og plet bestandige, matte materiale vil omdanne garderobeskabe og skabe i dit soveværelse, påklædningsrum eller korridor. Du kan tørre det ned med en fugtig klud og nemt sætte det på selv. Vælg dit eget design og vend din garderobe til et dekorativt element, som aldrig vil kede dig!

Vil du have dit klistermærke til at dække dit skab? Fortæl os om det i kommentarerne til din bestilling, og vi vil skære det i de dimensioner, du har angivet.

Rengøringsmetode:  en våd klud

Merken :) Sie erwerben einen einzigartigen Personalisierungsservice, mit dem Sie Künstler aus der ganzen Welt unterstützen können, für die die Zusammenarbeit mit uns eine der Quellen des Lebensunterhalts darstellt. Danke


  • Wir unterstützen berufstätige Mütter

    Wir unterstützen berufstätige Mütter

Detaljer

Forfatter: © robertosch

Materiale prøve: Garderobe klistermærke

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched