Abstrakt geometrisk retro sømløs baggrund Indrammet billede - Baggrunde
*Vizualizace dodavatele
180 kr.
Dimensioner (bredde x højde):
30 x 24 CM
Andre størrelser
Indrammet billede Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © ychty

#FO47857341

Indrammet Billede

En samling billeder på væggen kan fortælle mange historier. Denne ide tjener til at fremhæve både den klassiske elegance og den moderne minimalisme - er der en enklere udsmykning end et indrammet billede? De enkleste ideer kan fremprovokere de mest fantastiske effekter. Vælg dit billede og oplev det selv.

Godt gengivne farver på holdbart materiale er det første skridt på vejen til succes. Vælg ramme og passepartout der fremhæver det valgte design bedst og nyd din personlige sammensætning!

Yderliger muligheder: passepartout
Har dit billede brug for en ekstraordinær indramning for at fremhæve dets karakter subtilt? Vælg en passepartout, dvs. en papramme, for at give det en baggrund i en matchende nuance.


Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

    Vi stotter arbejdende modre

Detaljer

Forfatter: © ychty

Materiale prøve: Indrammet billede

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched