Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersBekræftelse af alder

Det websted, du besøger, kan have erotisk indhold.

Du skal være mindst 18 år for at gå ind på webstedet.

-40%
Blumen mit Wasserfarben gemalt Klistermærke sæt - KLISTERMÆRKER SÆT
  fra19900kr332 kr.-40%
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

  Forfatter © Magdalena Kruk

  #PI1000075
   Klistermærke sæt

   Klistermærke sæt

   Detaljer skaber helhed
   Klistermærker er en innovativ løsning, der gør det muligt for alle dekorative elementer i dit interiør at blive en del af et ideelt tilpasset rum. Disse sæt indeholder udvalgte, tematisk matchede mønstre, som sammen giver en fantastisk effekt.

   Holdbart materiale
   Vægklistermærkerne er lavet på slidstærkt materiale, som er selvklæbende, modstandsdygtig over for krølning. Hver af elementerne er skåret langs omridset (med en hvid margen på op til 5 mm (0,2 inch), hvilket gør klistermærkerne universelle, og du kan nemt tilpasse dem til dit rum.

   Installation er lige så let som barneleg
   Installationen af ​​en dekoration kan være noget kreativt, sjovt, som selv de yngste familiemedlemmer vil være glade for at hjælpe til med. Fjern kun klistermærkerne bagsiden på klistermærket og påfør det så på en jævn og ren overflade. Den magiske personliggørelse ligger i, at alle er i stand til at gøre det.... Og nu er det muligt!

   For alle
   Du vil helt sikkert finde noget for dig selv blandt de foreslåede sæt: Samlingen indeholder både dristigere og finere grafik. Tillad dig selv at blive inspireret af omhyggeligt udvalgte motiver og opfrisk udseendet af dit hjem på blot nogle minutter.

   Detaljer:
   Materiale: Selvklæbende, folie, hvert af klistermærkerne i sættet skæres langs omridset med en hvid (ikke gennemsigtig) margen på op til 5 mm (0,2 inch).


   Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


   • Vi stotter arbejdende modre

    Vi stotter arbejdende modre

   Detaljer

   Forfatter: © Magdalena Kruk

   Materiale prøve: Klistermærke sæt

   Flere spørgsmål?Kontakt os!

   Dette skiller os ud

   Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

   Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

   Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

   Levering af personalisering

   På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

   For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

   Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

   Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

    

   Top Searched