Kunstnerisk sømløst mønster med abstrakte blade. moderne design Pixerstick klistermærke - Hobby og Underhodning
*Vizualizace dodavatele
fra199 kr.
Pixerstick klistermærke Skift materiale
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © Nadezda Grapes

#FO355440141

  Pixerstick

  Vil du gerne bo på et nyt sted hver dag? Pas på men hvad du ønsker, det kan blive opfyldt! Pixerstick klistermærker giver dig mulighed for at omdanne enhver overflade af dit hjem. Takket være denne enkle løsning kan du udsmykke din bolig, som du vil.

  Du kan bruge dette genanvendelige, slidstærke, matte materiale på en hvilken som helst flad overflade, der venter på en metamorfose. Det er fugt- og plet bestandigt, og vil fungere godt selv i de mest krævende områder. Opjustér din fantasi og nyd forandringen!

  Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

   Vi stotter arbejdende modre

  Detaljer

  Forfatter: © Nadezda Grapes

  Materiale prøve: Pixerstick klistermærke

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched