Textured Gradient Backgrounds Køleskab klistermærke - Grafiske Ressourcer
*Vizualizace dodavatele
fra99 kr.
Køleskab klistermærke Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © kirkw102

#FO111261254

Køleskab klistermærke

Det er tid til en køkkenrevolution! Endelig kan dit køleskab blive et element i indretning, der supplerer designet af dit kongerige. Køleskab klistermærker giver dig mulighed for at ændre det og lave mad med ny inspiration hver gang. Vælg klistermærker, der passer til din egen stil og gør dit køkken til en skattekiste af det bedste hjemmelavede mad

Det holdbare fugt- og plet bestandige, matte materiale vil fungere perfekt på et sted, hvor der kommer nye farver, aromaer og smage. Du kan nemt sætte det på selv. Gør dit køleskab til en original dekoration og smag nye trends i dit køkken!

Rengøringsmetode:  en våd klud


Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

    Vi stotter arbejdende modre

Detaljer

Forfatter: © kirkw102

Materiale prøve: Køleskab klistermærke

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched