30% på alt! Brug din rabat inden 27-03-2023. | Brug denne kode: THEATREDAYPROMO

Comic Blend

    'Samlingen blev skabt ud af min kærlighed til illustration og ukonventionelle kombinationer af motiver. Jeg elsker at lege med linjer og frihånds tegning. Mønstre kan frit kombineres, så din fantasi kan få frit løb. Takket være sammenhængen i hele samlingen - vil hver kombination være god. Dyr og menneskelige motiver kombineret med geometriske elementer tillader en ny fortolkning af det, der allerede er kendt. Samlingen opmuntrer os til at kombinere hvad der er uafhængigt - jeg ønskede frihed og optimisme til at tale gennem det.'- Malina Mituniewicz


IKKE KUN HALLOWEEN
SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

    Samlingens originale stil er umulig at efterligne, grafikken blev håndskrevet til illustrationens kærlighed. Gentagne mønstre, såsom rubiner og kranier, vil få os til at stille spørgsmålstegn ved den konventionelle fortolkning af disse motiver. På trods af alt, vil vi udtrykke os, måske endda insistere på vanvid.


Magien af illustrationer

Vi ønsker, at Pixers hjemmeside skal være så brugervenlig som muligt, derfor bruger vi cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du de vilkår og betingelser, der findes i vores privatpolitik. Du kan angive vilkårene for lagring og adgang til cookies i din browser.