<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Gå amok til foråret!

    Om foråret ændres alt. Verden kommer tilbage til livet og fårfarver. Vi har mere energi og lyst til at gøre noget. Dette er det perfekte øjeblik for ændringer i vores hjem! Evolutionerne behøver ikke at være spektakulære for at føle sig helt nedsænket i foråret - start med små dekorationer, som en plakat, maleri eller klistermærke på et bord eller kommode. Blomstrende mønstre, ekspressive farver, som en trendy, solinspireret sennepsfarvefarve af gul og en stor dosis optimistisk grønt, er den bedste opskrift på en forårsstil i dit indre. Se de seneste trends og få inspiration til at ændre!


Plantemønstre<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

I smykkernesfarver

    Efter Pantones dristige farver - Ultra Violet og Living Coral, er det tid til mere intense, livlige farver i vores hverdag! Stærke farver inspireret af ædelsten hypnotisere og overraske med de rige nuancer. Omgiv dig af luksus og klæd væggene i farver!<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Kaktus og andre succulenter

    Kaktus og andre sukkulenter er meget populære, og ikke kun fordi de er lette at vedligeholde. Mangfoldighed, interessante former og farver gør disse stedsegrønne planter yderst dekorative, også på væggene. Der er aldrig nogen overdrivelse med planter! Vælg mønstre med succulenter og omgive dig selv med grønt fra gulv til loft!

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Den sande farve af solen:
sennep gul

    Savner du solen? Gå efter dekorationer i en fashionabel, optimistisk farve! Varm gul i en gylden skygge er den perfekte farve af forårets forandring: Det oplyser rummet, tilføjer energi og gør alle glade, selv på en overskyet dag. Vent ikke til sommeren og lad solen komme ind i dit hjem!

ÆNDRING HAR ALDRIG VÆRET SÅ SIMPLEDet virkelige liv foregår i køkkenet

Se hvordan andre gjorde det