Håndtegnede avocadoer på mørk baggrund, sømløs mønster Lack bord klistermærke - Grafiske Ressourcer
*Vizualizace dodavatele
99 kr.
Dimensioner (bredde x højde):
55 x 55 CM
Lack bord klistermærke Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © arevka

#FO112906750

Lack Bord Finer

Har IKEA fundet vej ind i din lejlighed? Fremragende! Nu skal du kun føje dit eget tryk, og du vil blive belønnet med et unikt interiør uden unødvendige udgifter. Vælg selvklæbende finer, der giver dine møbler originalt chic udseende og giver dit interiører en individuel stil.

Du kan nemt sætte dette genbrugelige, holdbare, matte materiale på uden hjælp og tørre det af med en fugtig klud. En uendelig palette af design og perfekt gengivne farver vil gøre alle dine ideer til virkelighed, og kan forvandles når du ønsker det. Pral med møbler som ingen andre har!

Rengøringsmetode:  en våd klud


Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

    Vi stotter arbejdende modre

Detaljer

Forfatter: © arevka

Materiale prøve: Lack bord klistermærke

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched