Skov landskab med blå silhuetter af træer og hjorte - vektor illustration Laptop Klistermærke - Landskaber
fra99 kr.
Laptop Klistermærke Skift materiale
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © Kateina

#FO151541148

  Laptop klistermærke

  Er det ikke så at en bærbar computer, der bruges på alle tider på dagen eller natten, fortjener at blive en individuelt gadget? En yndlingsfarve, et sjovt design - en lille ting, men det giver så meget glæde! Vælg et subtilt ornament, der kan gøre din bærbare computer til en rigtig personlig computer.

  Et klistermærke af mat materiale, som du kan ændre på til enhver tid, er den nemmeste måde at dekorere din hardware på din yndlingsmåde. Justeret til din skærmstørrelse, vil det dække spor af slitage og give et nyt liv selv til slidte maskiner. Et klistermærke i dag, en andet i morgen - nu kan du ændre din laptop hver dag!

  Rengøringsmetode:  en tør klud.

  Detaljer

  Forfatter: © Kateina

  Materiale: Laptop Klistermærke

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Sales provided by
  independent artist

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers tjenester, så vi giver dig så meget som 365 dage til at returnere produkterne, hvis du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   
  Vi anbefaler udskrivning udelukkende ved hjælp af den nyeste, miljøvenlige HP Latex Printing-teknologi, der sikrer lugtfrie og 100% sikre udskrifter. Vi anbefaler ikke udskrivning ved hjælp af anden teknologi.
  Brug søgemaskinen på startsiden - indtast et søgeord, f.eks. New York og tjek resultaterne. Du kan finde forudvalgte forslag i menuen, som du måske er interesseret i, som senere kan filtreres efter tema, betegnelse eller stil.
  Du kan tilpasse det valgte design til dine behov og præferencer. Du kan bestemme udskriftsstørrelsen og rammen samt vælge en ekstra farveeffekt på mønsterets side. Du kan også bestemme hvilket materiale du vil have din udskrift på. Efter at have defineret udskriftsstørrelsen vises et prikket linjestykke på billedet. Dette er rammen, det vil sige de dimensioner, du valgte at overføre til billedet. Du vil modtage dette markerede og fremhævede område af fotografiet som en endelig effekt. Du kan flytte den og sætte den på et andet sted. Den gemmes automatisk, efter at varen er føjet til kundevognen.
  Ja. Du kan vælge fra hvilket som helst af de materialer, der findes på mønsterets side. Andre materialer med samme design findes i afsnittet "Et mønster overalt" sektionen. Du kan også bruge alternativet "Skift materiale", som du finder under "Tilpas og køb" knappen.
  Absolut. Kontakt vores kundeservice afdeling på: kontact@pixers.dk. Filen skal gemmes i følgende formater: .jpg eller .tiff eller i følgende grafiske vektorformater: pdf, .ai, .cdr, .eps. Antag at minimum 1.500 pixels (px) svarer til 100 cm print, dvs. en 1500x1500 px fil vil give et 100x100 cm print. En 3000x3000 px-fil vil give et 200x200 cm print, etc. Det ville være godt, hvis filen er i 300 dpi.

  Den endelige vurdering udføres altid af en grafisk designer.
  Hvert design har en angivet maksimal udskriftsstørrelse - information findes i felterne "bredde" og "højde". Indtast værdierne inden for maksimumstørrelses området - dette er en garanti for høj billedkvalitet. Hvis der ikke er angivet maksimale værdier, kan billedet laves i hvilken helst størrelse uden tab i billedkvalitet.
  Leverance tiden afhænger af den valgte forsendelsesmåde og den regnes fra arbejdsdagen efter den dato, hvor betalingen blev modtaget på vores bankkonto. Du vil blive underrettet om status for din bestilling til den e-mail-adresse, der er angivet i bestillingsformularen.

  Der er fire bestillings status:
  1. Bestilt (vi har taget imod din bestilling).
  2. Betalt (vi har modtaget din bestilling).
  3. I gang (bestillingen venter på at blive færdiggjort).
  4. Afsent.
  Din bestilling sendes i sikre tuber eller kasser via DHL. Du modtager en email med pakke fraktbrevsnummeret på dagen for afsendelse.
  Desværre er dette ikke muligt. Vi laver bestillingen efter vi har modtaget betaling. Du har forskellige betalingsmuligheder når du laver en bestilling.
  Nej det gør den ikke. Store overflader er opdelt i mindre fragmenter (ark). Hvis du har en særlig anmodning vedrørende udskæringerne, skal du inkludere en note i bestillingen eller skrive til os på: kontakt@pixers.dk.
  Hvert design har en angivet maksimal udskriftsstørrelse - dette er en garanti for høj billedkvalitet. Hvis der ikke er angivet maksimale værdier, betyder det, at dit billede kan laves i enhver størrelse uden tab af kvalitet.
  Det er vægklistermærker – de har ingen baggrund (en væg tatovering). Designet skal have en hvid baggrund for at vi skal kunne klippe det ud.
  Klistermærket er lavet af et materiale med elektrostatiske egenskaber, hvilket betyder at det klæber til en glasoverflade uden brug af lim. Den kan sættes på begge sider af en glasrude eller et vindue.
  VDenne type folie er speciel for vindue og glas klistermærker. Farverne er halvgennemsigtige, og farven hvid er trykt som fuldt gennemsigtig.
  Pixerstick kan påføres på en hvilken som helst flad overflade, mens de resterende klistermærker anvendes i overensstemmelse med deres navne, f.eks. på køleskabe eller skabe.
  Du kan få rabat ved at abonnere på Pixers nyhedsbrev.