Tropisk sommerfugl Laptop Klistermærke - Dyr
*Vizualizace dodavatele
99 kr.
Dimensioner (bredde x højde):
35 x 25 CM
Andre størrelser
Laptop Klistermærke Skift materiale
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © ALYUSHIN

#FO110112178

  Laptop klistermærke

  Er det ikke så at en bærbar computer, der bruges på alle tider på dagen eller natten, fortjener at blive en individuelt gadget? En yndlingsfarve, et sjovt design - en lille ting, men det giver så meget glæde! Vælg et subtilt ornament, der kan gøre din bærbare computer til en rigtig personlig computer.

  Et klistermærke af mat materiale, som du kan ændre på til enhver tid, er den nemmeste måde at dekorere din hardware på din yndlingsmåde. Justeret til din skærmstørrelse, vil det dække spor af slitage og give et nyt liv selv til slidte maskiner. Et klistermærke i dag, en andet i morgen - nu kan du ændre din laptop hver dag!

  Rengøringsmetode:  en tør klud.


  Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

   Vi stotter arbejdende modre

  Detaljer

  Forfatter: © ALYUSHIN

  Materiale prøve: Laptop Klistermærke

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched

  Se mere