Spille værelse Plakater

Plakater til spillerens værelse er et godt supplement til de andre elementer i værelsesarrangementet. I de fleste tilfælde foretrækker brugerne at vælge plakater, der henviser til deres yndlingsspil eller genrer. Valget er dog meget større.

Hvor længe varer plakaten?

Plakater, der er produceret med den nyeste udskrivningsteknologi garanterer ikke kun grafiens exceptionelle kvalitet, perfekt gengivelse af farver og kontraster, men også høj modstandsdygtighed. De er trykt på tykt 240 g / m papir, hvilket garanterer deres holdbarhed og gør, at plakaterne klæber perfekt til væggen og passer lige så glat i rammer eller anti-rammer. Det er også værd at bemærke, at det let skinnende materiale reflekterer lys, hvilket gør farverne mere levende og vibrerende, hvilket i tilfælde af grafik, der henviser til spil, er en yderligere fordel.

Hvilken slags grafik skal jeg vælge til spillerens værelse?

De plakater, der vises i spillerens værelse, kan være meget forskellige. Du kan vælge mellem:

  • mønstre, der er direkte relateret til spil - grafik, der viser konsoller, knapper, spillerfigurer, nogle af dem indeholder slogans såsom "Game over" eller "Level up", mange af dem bruger også spilrelaterede ikoner;
  • plakater relateret til specifikke spil - du kan finde post-apokalyptiske eller futuristiske forestillinger (indeholdende elementer fra aktuelt moderigtige titler som "Cyberpunk 2077"), mange grafik henviser til fantasispil såvel som ikke mindre populære arkadespil eller billøb;
  • grafik, der skildrer landskaber relateret til specifikke spilgenrer - der er både industrielle eller post-apokalyptiske repræsentationer såvel som neutrale, f.eks. Fra Super Mario-serien.

Hvordan vælger man den perfekte plakatstørrelse?

I øjeblikket er du ikke dømt til at vælge en bestemt størrelse, du kan selv justere den. Takket være personaliseringstjenesten beslutter du, hvor stort dit kunstværk skal være. Du kan bestille en plakat, der passer perfekt til din idé til arrangement og samme størrelse af interiøret.

Plakat - indrammet eller ej?

Det er kun op til dig, om du vælger at vælge en plakat med eller uden ramme. Alt afhænger i høj grad af den vedtagne arrangementstrategi. Begge forslag er meget interessante. Hvis du vælger en indrammet plakat, er der mange typer binding at vælge imellem. Når du afgiver en ordre, kan du vælge mellem:

  • tykkere trærammer (hvid, brun eller sort);
  • tyndere aluminiumsrammer (sølv eller sort).

Sidstnævnte type ramme er især populær blandt spillere, som fungerer perfekt som en ramme til moderne grafik, der henviser til den industrielle atmosfære eller direkte til selve spilfænomenet. Der er dog også plakater til spillerens værelse, der også ser godt ud i tykkere rammer. Visualiseringen af ​​den endelige version af projektet, du har bestilt, kan altid hjælpe dig med at træffe det endelige valg.

... mere

VIDSTE DU…

Dette er for rigtige spillere. Er du en af ​​dem? Vis derefter din lidenskab med en fantastisk spilplakat! Vi har lige hvad du leder efter. Læg den i en ramme, eller læg den på din væg, som den er. Rummet er dit. Det er din tur nu. Udtryk den måde, du spiller på med en, to eller mange flere plakater. Du behøver ikke at spille efter reglerne. Knæk dem. Pynt din hemmelige mandhule, Dark Knight-soveværelse eller et spilfangehul med plakater fra et af de spil, du elsker. Uanset om du er interesseret i sportsimulatorer, retro-spil, strategi, skydespil eller RPG'er, er der noget i vente for fans af ethvert af spilene i vores brede udvalg af spilrumskunst. Er du interesseret i League of Legends, World of Warcraft, Mass Effect, Uncharted, Fallout eller Angry Birds? Vi dækker dig. Pixers-spillerum-plakatideer indeholder omslagskunst, konceptkunst, figurer fra vores yndlingsfranchises og mere. Enhver spilkunst, du kan tænke på, er her. Vi spekulerer på, hvad du finder selv. Pixers spilrumsplakater er en perfekt finish til enhver vægindretning. Køb en til dig selv og en til din ven, og niveau dit spil.

-40%
-40%