Fortsæt PVC Tryk -
*Vizualizace dodavatele
419 kr.
Dimensioner (bredde x højde):
70 x 100 CM
Andre størrelser
PVC Tryk Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © Anna Łukaszewska

#PI1000107

PVC Tryk

Planlægger du at ændre dit interiør lidt? Vi har en perfekt løsning til dig! Fyld dit rum med billeder, der aldrig vil stoppe med at gøre dig i godt humør.

Det lette, men holdbare materiale giver flere applikationsmuligheder - det vil fungere godt uanset placering eller stil. Et PVC tryk kan hænges, sættes eller arrangeres , hvor du vil. En holdbar og glat overflade gør pletfjernelse nem. Vælg et design og udfyld ethvert rum, der fortjener en imponerende transformation med et nyt udseende!

Yderliger muligheder:

Laminat - Har du brug for at dit fototapet er modstandsdygtigt over for fugt som i badeværelser og køkkener? Tilføj laminat for at opnå ekstra beskyttelse for materialet og rengør med en fugtig klud.

Monteringssæt - tilføj et monteringssæt til at hænge dit billede på væggen. Elegante aluminiumsprofiler er en ideel monteringsmulighed.


Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

    Vi stotter arbejdende modre

Detaljer

Forfatter: © Anna Łukaszewska

Materiale prøve: PVC Tryk

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched