Abstrakt maling tekstur Quadtykon - Grafiske Ressourcer
*Vizualizace dodavatele
fra599 kr.
Quadtykon Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Multi Panel Væg Kunst - Quadtykon

Et billede siger mere end tusind ord. En quadtykon har en forstærket ekspressions evne. En sammensætning som denne vil hjælpe dig med at omdanne interiøret og opnå en unik effekt.

Dybden af farve og tekstur af billedet på lærred gengiver perfekt enhver kunstnerisk vision. Høj kvalitet lærred strukket over en indre træramme og trykte kanter gør billedet klar til at hænge på væggen uden brug af rammer. Det er helt op til dig!

Quadtykon består af fire dele. Men i overensstemmelse med quadtykon-skabelses standarderne er billedet på efterfølgende dele af billedet ikke en fortsættelse af den foregående fragment.


Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

    Vi stotter arbejdende modre

Detaljer

Forfatter: © Nik_Merkulov

Materiale prøve: Quadtykon

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched