Abstrakt geometrisk kunstnerisk mønster Selvklæbende fototapet - Abstrakt
*Vizualizace dodavatele
fra429 kr.
Selvklæbende fototapet Skift materiale
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © atthameeni

#FO49465098

  Pixerstick

  Vil du have magt til at rive vægge ned og flytte bjerge? Vi hjælper dig med at bringe bjerge ind i dit hjem og skabe en mur, der vil imponere enhver, der kigger på det! Og alt dette uden behov for renovering! Sæt din fantasi i gang og lad os gøre dine fedeste interiørdesign drømme til virkelighed.

  Pixerstick rive og krølle resistent selvklæbende matte fototapet vil give dig mulighed for nemt at omdanne et hvilket som helst område af dit hjem og leve i det indre af dine drømme. Du kan nemt sætte dem op uden hjælp, og derefter flytte dem fra sted til sted så ofte som du vil, når du vil - du kan se, hvor simpelt det er. Start med de første ændringer i dag og bo på den måde du vil have det!

  Rengøringsmetode: en tør klud.

  Anbefalet brug:  flad overflade.


  Husk :) Du køber en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge på enhver måde til at støtte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ​​kilderne til levebrød. tak


  • Vi støtter arbejdende mødre

   Vi støtter arbejdende mødre

  Detaljer

  Forfatter: © atthameeni

  Materiale prøve: Selvklæbende fototapet

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched