Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersBekræftelse af alder

Det websted, du besøger, kan have erotisk indhold.

Du skal være mindst 18 år for at gå ind på webstedet.

-40%
Jordbær Frugt Splash på vand Selvklæbende plakat -
  fra18600kr310 kr.-40%
  Selvklæbende plakat Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

  Pixerstick

  Har du drømt om et design, der opfylder standarderne for det 21. århundrede? Vi forstår meget godt det permanente ønske om forandring, og vi har en dekoration, der vil lade dig omdanne enhver væg og give den mulighed for at påtage sig et andet liv i et andet interiør. Vælg en selvklæbende Pixerstick plakat, der skal vises på et nyt sted hver dag.

  Selvklæbende genanvendeligt materiale er en perfekt løsning til folk der ikke kan klare at kede sig! Du kan nemt hænge en holdbar og bestandig Pixerstick plakat op uassisteret, og derefter flytte den til et andet sted, når du vil. Nu kan du omdanne dine omgivelser hver dag!

  Detaljer

  Forfatter: © Nmedia

  Materiale prøve: Selvklæbende plakat

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched