Retro blomster vektor illustration Personlige selvklæbende tapet - Planter og Blomster
*Vizualizace dodavatele
fra429 kr.
Skift mønsterets tæthed:
Personlige selvklæbende tapet Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © acnaleksy

#FO81815176

Pixerstick

Selvom det dominerende motiv kan ændre sig, er trenden for mønstre stadig med meget fokus på blomster! Tapet giver dig mulighed for at bruge deres potentiale og skabe et interiør i overensstemmelse med de nyeste trends og samtidig få det skræddersyet til din smag. Vælg dit mønster, størrelse og endda skalaen og beklæd dine vægge i et unikt design!

Det matte og selvklæbende Pixerstick tapet materiale er modstandsdygtig overfor at blive revet og krøllet. Du kan sætte det op selv med lethed - du kan sætte det op og fjerne det lige så mange gange som du vil, indtil du føler det er helt perfekt. Glem alt om klæbemiddel, værktøj og børster - dem behøver du ikke længere. Ikke mere bekymringer om hvad man man skal gøre med ubrugte dele eller om ruller der er for korte. Opdag hvor nemt det er at have det sjovt med din egen vision om dit indre interiør.

Rengørings metode:  en tør klud.

Anbefalet brug:  flad overflade.

Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

    Vi stotter arbejdende modre

Detaljer

Forfatter: © acnaleksy

Materiale prøve: Personlige selvklæbende tapet

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched

Se mere