花 素材 Vinyltapet - Kunst og Skabelse
fra179 kr
Skift mønsterets tæthed:
Vinyltapet Vælg en anden
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © daicokuebisu

#FO64778512

  Vinyl Tapet

  Selvom det dominerende motiv kan ændre sig, er trenden for mønstre stadig med meget fokus på blomster! Tapet giver dig mulighed for at bruge deres potentiale og skabe et interiør i overensstemmelse med de nyeste trends og samtidig få det skræddersyet til din smag. Vælg dit mønster, størrelse og endda skalaen og beklæd dine vægge i et unikt design!

  Du kan nemt sætte vores matte, holdbare og økologisk fototapet op selv. Perfekt reproducerede farver giver øjnene en fest at se på, mens det ikke-vævede stof vil give væggene mulighed for at ånde. Vælg det perfekte design og størrelse på dit fototapet og lad ny energi komme ind i dit interiør!

  Rengøringsmetode:  en tør klud

  Anbefalet brug:  glatte og lige vægge.

  Enkelt ark maksimal bredde:  100 cm (39.4 in). Hvis dimensioner overstiger den maksimale arkbredde, vil udskriften bestå af flere lige store ark.

  Anbefalet klæbemiddel:  Metylan Direct

  Yderligere muligheder: laminat
  Har du brug for at dit fototapet er modstandsdygtigt over for fugt som i badeværelser og køkkener? Tilføj laminat for at opnå ekstra beskyttelse for materialet og rengør med en fugtig klud.

  Brugervejledning til Vinyl Tapet opsætning

  Købsdetaljer

  Forfatter: © daicokuebisu

  Materiale: Vinyltapet

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Services provided by
  Green Capital Ltd

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers tjenester, så vi giver dig så meget som 365 dage til at returnere produkterne, hvis du ikke er tilfreds med dem.

  Du kan vælge gratis Standard levering og få din bestilling inden for få dage, eller vores Express levering for at få forsendelsen endnu hurtigere.

  Levering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   
  Vi anbefaler udskrivning udelukkende ved hjælp af den nyeste, miljøvenlige HP Latex Printing-teknologi, der sikrer lugtfrie og 100% sikre udskrifter. Vi anbefaler ikke udskrivning ved hjælp af anden teknologi.
  Brug søgemaskinen på startsiden - indtast et søgeord, f.eks. New York og tjek resultaterne. Du kan finde forudvalgte forslag i menuen, som du måske er interesseret i, som senere kan filtreres efter tema, betegnelse eller stil.
  Du kan tilpasse det valgte design til dine behov og præferencer. Du kan bestemme udskriftsstørrelsen og rammen samt vælge en ekstra farveeffekt på mønsterets side. Du kan også bestemme hvilket materiale du vil have din udskrift på. Efter at have defineret udskriftsstørrelsen vises et prikket linjestykke på billedet. Dette er rammen, det vil sige de dimensioner, du valgte at overføre til billedet. Vi vil udskrive dette markerede og fremhævede område af fotografiet. Du kan flytte den og sætte den på et andet sted. Den gemmes automatisk, efter at varen er føjet til kundevognen.
  Ja. Hvert design kan udskrives på et hvilket som helst af de materialer, der findes på mønsterets side. Andre materialer med samme design findes i afsnittet "Et mønster overalt" sektionen.
  Absolut. Kontakt vores kundeservice afdeling på: kontact@pixers.dk. Filen skal gemmes i følgende formater: .jpg eller .tiff eller i følgende grafiske vektorformater: pdf, .ai, .cdr, .eps. Antag at minimum 1.500 pixels (px) svarer til 100 cm print, dvs. en 1500x1500 px fil vil give et 100x100 cm print. En 3000x3000 px-fil vil give et 200x200 cm print, etc. Det ville være godt, hvis filen er i 300 dpi.

  Den endelige vurdering udføres altid af en grafisk designer.
  Hvert design har en angivet maksimal udskriftsstørrelse - information findes i felterne "bredde" og "højde". Indtast værdierne inden for maksimumstørrelses området - dette er en garanti for høj billedkvalitet. Hvis der ikke er angivet maksimale værdier, kan billedet udskrives i en hvilken som helst størrelse uden tab i billedkvalitet.
  Leverance tiden afhænger af den valgte forsendelsesmåde og den regnes fra arbejdsdagen efter den dato, hvor betalingen blev modtaget på vores bankkonto. Du vil blive underrettet om status for din bestilling til den e-mail-adresse, der er angivet i bestillingsformularen.

  Der er fire bestillings status:
  1. Bestilt (vi har taget imod din bestilling).
  2. Betalt (vi har modtaget din bestilling).
  3. I gang (bestillingen venter på at blive trykt).
  4. Afsent.
  Din udskrift sendes i sikre tuber eller kasser via DHL. Du modtager en email med pakke fraktbrevsnummeret på dagen for afsendelse.
  Desværre er dette ikke muligt. Vi laver bestillingen efter vi har modtaget betaling. Du har forskellige betalingsmuligheder når du laver en bestilling.
  Nej det gør de ikke. Store overflader er opdelt i mindre lige fragmenter (ark). Hvis du vil have udskriften opdelt anderledes, skal du inkludere en note i bestillings kommentarfeltet eller skrive til os på: kontakt@pixers.dk.
  Den maksimale udskriftsstørrelse af hvert design findes i designkortet. Indtast værdierne inden for maksimumstørrelses området - dette er en garanti for høj billedkvalitet. Hvis der ikke er angivet maksimale værdier, betyder det, at dit billede kan udskrives i enhver størrelse uden tab af billedkvalitet.
  Takket være denne mekanisme, der er oprettet specielt til tapeter, kan du justere størrelsen på et individuelt motiv i det valgte mønster.
  De vaskbare tapeter er de mest vandafvisende. Deres overflader er lamineret for at være fugt og plet bestandige. De kan rengøres med en våd klud.
  Alle vores foto tapeter har en mat overflade.
  Foto tapeterne er designet til at blive anvendt på vægge. Overfladerne skal være jævne, glatte og affedtede. Det er bedst at bruge en primer på ru gipsvægge. Pixerstick tapeterne er en undtagelse. Det er selvklæbende og kan påføres på en hvilken som helst flad overflade.
  Vi anbefaler at man bruger Henkel’s Metylan Direct klæbemiddel til Vinyl og vaskbare tapeter. Pixerstick foto tapeter er selvklæbende.
  I tilfælde af større udskrifter er det værd at bestille et tapeter med en ekstra overflade, f.eks. 2 cm på hver side. Vægge er ikke altid helt ens, og målinger kan nogle gange være unøjagtige - hvilket ofte er tilfældet ved store overflader. Det er bedre at have noget overskydende materiale, der kan skæres ned i størrelse i stedet for at få et tryk, der er for lille.
  See vores foto tapet opsætnings instruktioner.
  Du kan få rabat ved at abonnere på Pixers nyhedsbrev.