Floral sømløs mønster. s Personlige vinyltapet - Planter og Blomster
*Vizualizace dodavatele
fra229 kr.
Skift mønsterets tæthed:
Personlige vinyltapet Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © Elizaveta Boyur

#FO99874675

Vinyl Tapet

Selvom det dominerende motiv kan ændre sig, er trenden for mønstre stadig med meget fokus på blomster! Tapet giver dig mulighed for at bruge deres potentiale og skabe et interiør i overensstemmelse med de nyeste trends og samtidig få det skræddersyet til din smag. Vælg dit mønster, størrelse og endda skalaen og beklæd dine vægge i et unikt design!

Du kan nemt sætte vores matte, holdbare og økologisk fototapet op selv. Perfekt reproducerede farver giver øjnene en fest at se på, mens det ikke-vævede stof vil give væggene mulighed for at ånde. Vælg det perfekte design og størrelse på dit fototapet og lad ny energi komme ind i dit interiør!

Rengøringsmetode:  en tør klud

Anbefalet brug:  glatte og lige vægge.

Yderligere muligheder: laminat
Har du brug for at dit fototapet er modstandsdygtigt over for fugt som i badeværelser og køkkener? Tilføj laminat for at opnå ekstra beskyttelse for materialet og rengør med en fugtig klud.

Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

    Vi stotter arbejdende modre

Detaljer

Forfatter: © Elizaveta Boyur

Materiale prøve: Personlige vinyltapet

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched