Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersBekræftelse af alder

Det websted, du besøger, kan have erotisk indhold.

Du skal være mindst 18 år for at gå ind på webstedet.

-40%
Mønster af blå blade, græs, fjer, akvarelblæk tegning Vægklistermærke - Planter og Blomster
  fra16900kr282 kr.-40%
  Vægklistermærke Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

  Vægklistermærke

  Vil du give dit interiør et nyt look? Udnyt en simpel og hurtig løsning! En interessant form, udvalgt farve og spændende motiv - vælg et klistermærke for at forbedre ethvert værelse, og hvis du bruger det i dit barns værelse, vil du energisk føle spænding fra det øjeblik du sætter det på væggen. Skræddersyet til specifikt at matche din væg, vil det være det perfekte element i et enkelt rum.

  Holdbart mat materiale er fugt-, rive- og ridsebestandigt, som du kan nemt kan påføre på væggene i ethvert rum. Brug et konturskåret klistermærke til at skabe en helt ny væg!

  Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

   Vi stotter arbejdende modre

  Detaljer

  Forfatter: © 4clover

  Materiale prøve: Vægklistermærke

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched