Fugle, orkideer og nat jungle sømløs baggrund Vaskbare fototapet -
*Vizualizace dodavatele
897 kr.
Dimensioner (bredde x højde):
150 x 200 CM
Andre størrelser
Vaskbare fototapet Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © berry2046

#FO106093053

Vaskbart fototapet

Hvor hurtigt vil du omdanne dit rum? På et øjeblik? En imponerende metamorfose af interiøret vil tage endnu mindre end det. Lad din fantasi vandre for at se, hvordan det er at bo på et sted, du har skabt med lidenskab!

Vælg et fototapet som du nemt sætter op alene , og som kan rengøres hvis det bliver beskidt - en hyppigt sker i korridorer, køkkener eller børneværelser. Det fugtigheds bestandige, slidstærke, satin materiale giver dig mulighed for at omdanne selv det mest krævende interiører. Naturlige farver vil omfavne dine værelser med en ny kraft, mens det uvævede stof gør det muligt for væggene at ånde. Vælg et perfekt design og størrelse på dit fototapet og lev på den måde du kan lide!

Rengøringsmetode: en våd klud

Anbefalet brug:  glatte og lige vægge, især i områder med høj fugtighed (køkkener, badeværelser) og overflader udsat for hyppig berøring (børneværelse, hal)

Husk :) Du køber en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge på enhver måde til at støtte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ​​kilderne til levebrød. tak


  • Vi støtter arbejdende mødre

    Vi støtter arbejdende mødre

Detaljer

Forfatter: © berry2046

Materiale prøve: Vaskbare fototapet

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 

Top Searched