Gavekort

Har du søgt efter en original gave, der kan udtrykke, hvor meget en særlig person betyder for dig? Vi har gode nyheder! Du har lige fundet den!

 • Altid en perfekt gave

  Altid en perfekt gave

 • Til enhver lejlighed

  Til enhver lejlighed

 • Øjeblikkeligt i din indbakke

  Øjeblikkeligt i din indbakke

Mønstre for enhver smag

Giv dit gavekort et personligt præg

Vores gavekort giver dig mulighed for at indtaste en personlig besked, så du kan udtrykke det, du vil sige med dine egne ord. Modtageren vil føle sig speciel det øjeblik, han eller hun modtager sit Pixers gavekort fra dig.

Udskriv og gør nogen glad

Pixers gavekort er en smuk gave i sig selv. Vælg mønster og værdi på gavekortet, og indtast derefter din email-adresse. Vi sender det til din indbakke i løbet af få minutter. Udskriv det, og giv det personligt til modtageren! Du giver modtageren muligheden for at blive interiør stylist i sit eget hjem!

Køb et Pixers gavekort

Hvordan fungerer Pixers gavekort?

 • Find noget, der virkelig passer dig

  Find noget, der virkelig passer dig

 • Tilføj det til din indkøbsvogn

  Tilføj det til din indkøbsvogn

 • Betal med gavekort

  Betal med gavekort

FAQ

Vi sender gavekortet til den e-mail-adresse, som du har angivet umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke ser en e-mail fra os i din indbakke, skal du tjekke dit SPAM filter.
Ja. Når du bestiller, har du mulighed for at indtaste begge koder: promo-koden og gavekortet. Hvert af dem har et dedikeret felt, som du finder i kundevognen.
Du kan vælge et gavekort med en værdi mellem 45 kr. og 99999 kr.
Gavekort er gyldige i et år fra købsdatoen.
Nej desværre. Vores gavekort er kun til engangsbrug. Hvis den samlede værdi af din bestilling er lavere end gavekort værdien, kan du ikke bruge den resterende del til efterfølgende ordrer. Kontant eller en anden form for tilbagebetaling er ikke muligt.
Vi vil sende gavekortet til den email-adresse du angiver. Du kan udskrive gavekortet og levere det personligt til modtageren eller få det sendt direkte til dem.
Du kan købe det der passer dig fra vores udbud med dit gavekort. Den eneste undtagelse er et andet Pixers gavekort.
Du kan finde oplysninger om gavekort her.
Nej. Et gavekort udgør ikke køb af en tjeneste og er kun et dokument, der giver indehaveren mulighed for at modtage en bestemt tjeneste for det beløb, der er angivet på det pågældende kort. I forhold til ovenstående er der ikke grundlag for at udstede en faktura, når du køber et gavekort.

Køb og brug af et gavekort indebærer accept af vilkårene for brug.