30% på alt! Brug din rabat inden 27-03-2023. | Brug denne kode: THEATREDAYPROMO

Er du kunstner, skaber, entusiast? Lad os lære hinanden at kende!

Pixers Platform er et inspirerende møderum for kunstnere - fotografer, illustratorer, stylister - med fans af smuk interiør og de nyeste trends. De imponerende fotografier, interessante illustrationer, fabelagtige designs har mulighed for at ændre tusindvis af boliger og kontorer.

Arbejder du med lidenskab og deler gerne dine ideer på en blog eller anden form for medier? Er du aktiv , engageret og kan inspirere folk omkring dig med lethed? Vi inviterer dig til Pixers verden! Kontakt os ved at sende en email til vores addresse, tilføj din portefølje og vis os det du har samlet omkring dig.

Vi vil gerne fremme mønstre, der markerer nye trends og glæder vores kunder. Hvis dit arbejde er blandt dem, vil vi sikre en god udstilling på vores Pixers hjemmeside.

Del dit talent, og vi vil dele vores overskud med dig! Skriv til os for at finde ud af mere!

Vi ønsker, at Pixers hjemmeside skal være så brugervenlig som muligt, derfor bruger vi cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du de vilkår og betingelser, der findes i vores privatpolitik. Du kan angive vilkårene for lagring og adgang til cookies i din browser.