Stue Klistermærker

Vægdekoration i stuen har en væsentlig indflydelse på effekten af ​​hele arrangementet. Se vores inspiration til, hvordan du dekorerer væggen i stuen.

Vægdekoration i stuen - ideer til et moderigtigt arrangement

Vægdekoration i stuen har en enorm indflydelse på effekten af ​​hele arrangementet. Meget ofte er det hun, der giver interiøret karakter og fremhæver stilen. Nogle gange er alt hvad du behøver, en korrekt matchet maling, vægmaleri, malerier eller klistermærker for at ændre et værelse fuldstændigt. Her er nogle tip til, hvordan man dekorerer en stue væg.

Der er mange ideer til at dekorere en væg i en stue. Du kan hente inspiration fra mange kilder. Det er et godt skridt at regelmæssigt surfe på internettet eller magasiner om indretningsdesign. Du kan også bruge hjælp fra en professionel dekoratør eller indretningsarkitekt. Specialisten hjælper med at matche vægdekorationen til størrelsen på stuen og dermed undgå fejl, der visuelt kan reducere og overvælde rummet.

Tips til dekoration af væggen i stuen

Vægdekoration i stuen skal være i overensstemmelse med interiørets stil. Ikke alle tendenser giver dig mulighed for at bruge et fototapet med et smukt mønster. Du skal også overveje, om væggen kun skal understrege interiørets karakter, eller om det kan være omdrejningspunktet for arrangementet. Først da kan du begynde at planlægge dekorationerne detaljeret. Vægdekorationen i stuen skal også matche interiørets størrelse og andre funktioner. Helt forskellige løsninger kan bruges i små, store, mørke, lyse, høje og lave rum. Arrangementet af døre, vinduer, pejs og synlige strukturelle elementer er også vigtigt.

For at dekorere væggene i stuen er det værd at vælge materialer, der er holdbare og modstandsdygtige over for eksterne faktorer. Takket være dette kan du være sikker på, at det ikke er nødvendigt med renovering i lang tid. Vi taler ikke kun om de dyrere elementer (f.eks. Træ og marmor). Det er nødvendigt at kontrollere egenskaberne for alle materialer, herunder maling, tapeter og fototapet. En god løsning er at bruge personlige vægdekorationer og skabe dine egne kompositioner ud fra dem. Takket være dette vil vores arrangement være unikt. Det er også en måde at præsentere dine lidenskaber og interesser på i salonen.

Dekoration af en stor mur i stuen

At dekorere en stor mur i stuen burde ikke være for meget af et problem. Ejerne af rummelige værelser har meget at vise frem. Det er for dem, at mørkere farver af maling samt tapeter og vægmalerier med store mønstre er beregnet. Det er dog værd at huske på ikke at lægge dem på alle vægge - det kan gøre interiøret for broket og overvældende på trods af dets størrelse.

Blomster- eller plantemotiver er meget populære i stuen. Mange mennesker vælger også et vægmaleri, der skildrer en af ​​de berømte bygninger eller et geometrisk mønster. Dekorative strukturer fungerer også godt: marmor, mursten, beton, sten, imiteret granit, kvarts sintrer, smeltet metal, rust.

Den nemmeste måde at dekorere en stor væg i en stue på er at male. Der er et sted at lege med farver i rummelige værelser. Du kan ikke kun vælge mørke farver, men også lidt dristige og intense farver. En god idé er skygge, dvs. ombre effekt og glat overgang af forskellige nuancer. Du kan skygge på flere måder. Det anbefales at vælge mindst 4 farver.

Vægdekoration i en lille stue

Vægdekoration i en lille stue skal overvejes nøje. Der er stor risiko for at vælge de forkerte materialer og mønstre og dermed opnå en overdreven effekt eller optisk reducere rummet. Store mønstre og mørke farver passer ikke til lille interiør. For at dekorere en væg i en lille stue kan du bruge maling, tapeter, vægmalerier og klistermærker samt naturlige materialer eller deres efterligning. Der er faktisk ingen grænser. Det skal dog huskes, at det er bedst at vælge lyse farver og minimalistiske mønstre. Kun den ene af væggene kan dækkes med en mørk farve. Det ligner et vægmaleri, mursten eller træ.

Folk, der ønsker at gøre rummet lidt lysere, bør vælge et vægmaleri med et vinduesmotiv eller en udsigt over et åbent rum. Her er grafik, der viser en bro, strand, hav, bjerge, skov, praktisk - valget er virkelig stort. 3D-vægmalerier bliver også mere og mere populære. Det er en moderne vægdekoration i stuen, der giver dig mulighed for at opnå en spektakulær effekt. For at ændre interiøret og ikke bruge for mange penge er det værd at sætte klistermærker på. De er nemme at installere og kræver ikke yderligere lim eller andre materialer. I modsætning til hvad der ser ud, er de ikke kun velegnede til børneværelser. De fås i forskellige størrelser, og du kan sætte næsten enhver grafik på dem. De fungerer ofte bedre som en vægdekoration i en lille stue, meget bedre end et vægmaleri eller et billede.

Hvilke dekorationer passer til væggen i stuen?

Ud over at vælge de rigtige malinger, tapeter og fototapet, kan du også tænke på andre vægdekorationer. De mest populære er billeder. De kan placeres på lærred, i en ramme eller anti-ramme samt på aluminium eller PVC. Grafik bestående af flere dele anbefales til saloner. Disse er diptychs, triptychs eller quadriptychs. De skaber en meget mere interessant effekt end traditionelle billeder.

Vægdekorationer i stuen kan også være plakater eller private fotos. Det er også en god ide at lægge familiearvestykker eller genstande, der er bragt fra din rejse (f.eks. Masker), på den. Makramas, dvs. håndvævede gobeliner, bliver også meget populære. De gør rummet lidt hyggeligere.

Du kan også placere et spejl på væggen i stuen. Det er en dekoration, der hovedsageligt findes i glamourstil. Imidlertid forhindrer intet os i at væve det ind i et andet arrangement. Spejle er en god løsning til små rum, fordi de optisk forstørrer dem.

... mere