20% på alt! Brug din rabat inden 10-06-2023. | Brug denne kode: SALEJUNE

BLIVE INSPIRERET

  Vi ved, at hver enkelt af os er anderledes og gerne vil skabe et rum, hvor vi vil føle os bedst tilpas. Vi har en håndfuld inspirationer til at personliggøre dit hjem.

ÆNDRING HAR ALDRIG VÆRET SÅ SIMPLE

Et soveværelse, der får dig til at sove

  Et sted, hvor du altid vågner op med energi og falder i søvn med et smil på dit ansigt, kan virkelig eksistere. Lav dit soveværelse om på din egen måde.

Se hvad vores kunder vælger oftest

KØKKEN - HJERTET AF ET HJEM

  Smukt indrettede, fyldt med lækre dufte og af glade samtaler. Ofte bliver dette rum hjertet af hjemmet. Få det til at bedst kunne afspejle din familie.

ÆNDRING HAR ALDRIG VÆRET SÅ SIMPLE

Badeværelse - et sted for afslapning

  Vidste du, at dit badeværelse kan være et originalt sted i dit hjem? Få dine morgenrutiner til at give dig energi til hele dagen og slap af om aftenen i smukke omgivelser. Vaskbart, vandtæt tapet vil ændre dit badeværelse på et øjeblik.

VIDSTE DU, AT...

  Vaskbare fototapeter er karakteriseret ved holdbarhed og modstandsdygtighed over for fugt og slid, hvilket gør dem ideelle til krævende interiører som badeværelser eller børneværelser.

BØRNES KONGERIGE

  Plads fyldt af eventyr og farverigt som et barns fantasi. Indretning, der stimulerer fantasi, er det bedste tilflugtssted for børns nysgerrighed. Lav dit barns egen magiske verden.

TIL DE SMÅ

  Pude kampe, skatte skjult under et tæppe i en hytte eller munter kreativitet på væggene i rummet.

TEENAGERS FORT

  Lad din teenagere udtrykke sig. Teenage passions vil give deres soveværelse sin karakter.

SE OGSÅ…

Det smukkeste hjørne

  Fiks en plads hvor du har brug for et øjeblik af fokus. Opret et sted bare for dig selv, der vil inspirere dig til handling.

BLIV INSPIRERET...

SMÅ TING BETYDER NOGET

  Nogle gange tager det så lidt at forvandle dit hjem.
  Plakater og billeder er meget trendy og utroligt stilfulde tilbehør. Til en lav pris vil de opdatere udseendet af hele rummet. Vælg hvad du skal tilføje i dit hjem og nyd forandringen i lang tid :)

Vi ønsker, at Pixers hjemmeside skal være så brugervenlig som muligt, derfor bruger vi cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du de vilkår og betingelser, der findes i vores privatpolitik. Du kan angive vilkårene for lagring og adgang til cookies i din browser.