20% på alt! Brug din rabat inden 10-06-2023. | Brug denne kode: SALEJUNE

Er du kunstner, skaber eller entusiast?
Lad os lære hinanden at kende!

    Er dit hoved fyldt med ideer og er du parat til at være en trendsætter? På Pixers sætter vi pris på den kreative tilgang til plads og kærlighed til smukke ting, især dem, der er miljøvenlige. Vi ser på dine projekter ved hjælp af mønstre, der er tilgængelige fra os med stor fornøjelse. Vi vil lytte til dine ideer, om at skifte interiør med endnu større glæde.


    Vi inviterer influencers, vloggers, bloggere, der ønsker at ændre interiør i hjem hjem samt arbejdsrum til at charme med deres udseende og funktionalitet ligesom vi gør, til at samarbejde med os.


    Deler du de samme lidenskaber som vi gør? Lad os lære dig at kende! Kontakt os (kontakt@pixers.dk) og lad os høre, hvordan vi kan starte vores fælles eventyr sammen.

Vores tidligere samarbejderVi ønsker, at Pixers hjemmeside skal være så brugervenlig som muligt, derfor bruger vi cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du de vilkår og betingelser, der findes i vores privatpolitik. Du kan angive vilkårene for lagring og adgang til cookies i din browser.