Kontor Billeder og plakater

Arbejdspladsen skal være koncentrationsvenlig og behagelig. Se hvordan man dekorerer et hjemmekontor.

Hvordan arrangeres et hjemmekontor? Praktiske tip

Et hjemmekontor er primært forbundet med fjernarbejde. Men folk, der kan lide at skrive, programmere, designe eller lave forskellige kreative ting som en del af deres hobbyer, beslutter dog også at have det. I sådanne situationer er plads til arbejde afgørende. Vi rådgiver dig om, hvordan du arrangerer et hjemmekontor.

Et hjemmekontor kan arrangeres i næsten ethvert rum. Den bedste mulighed er at have et separat rum, hvor du kan arrangere et sted til arbejde. Folk, der har et stykke ledig plads på loftet eller kælderen, er i en behagelig situation. Det er dog værd at huske, at der ikke er nogen hindringer for at kombinere et arbejdsområde med et soveværelse, stue eller endda en spisestue. Du skal bare gøre det dygtigt. Derfor er det værd at vide, hvordan man arrangerer et hjemmekontor.

Hvordan begynder jeg at dekorere et hjemmekontor?

Inden du begynder at planlægge, hvordan du dekorerer et hjemmekontor, skal du vælge det rigtige sted at arbejde. Folk, der beslutter at kombinere det med en stue, spisestue, køkken eller soveværelse, skal huske at adskille disse to zoner. Der er flere måder: en skillevæg, en skærm, en skillevæg, en stor reol. Takket være dette kan du stole på en smule privatliv og en adskillelse af professionelt og privatliv (især når andre husstandsmedlemmer er i lejligheden i arbejdstiden). Du skal også matche dit hjemmekontor til den type forretning, du laver. Hyppige webcam-samtaler kræver tavshed og en passende baggrund. God belysning bør heller ikke glemmes. Folk, der modtager klienter, skal sikre, at hjemmekontoret ser professionelt ud og har god adgang udefra (at gå gennem hele huset er ikke en særlig god idé). Det er også værd at overveje, hvor meget plads der er behov for til et hjemmekontor. Nogle gange er alt hvad du behøver, et skrivebord og en lænestol. Der er dog mennesker, der har brug for et ekstra arkivskab, en reol og endda et bord og stole. Dette er en af ​​de vigtigste faktorer, der påvirker, hvordan man dekorerer et hjemmekontor.

Hvordan arrangeres et hjemmekontor?

Der er mange måder at arrangere et hjemmekontor på. Når du planlægger arrangementet, skal du huske, at det skal være befordrende for koncentration og ikke distrahere opmærksomheden. Du skal også føle dig godt i arbejdsområdet, hvorfor dets æstetiske værdier er vigtige. Et hjemmekontor kan arrangeres i enhver stil. Det vigtigste er dog, at det skal være i overensstemmelse med stilen i hele lejligheden. Det er tilladt at tilføje elementer fra andre arrangementer, men de kan ikke dominere og skal matche resten af ​​indretningen. Nøglen til at arrangere et hjemmekontor er indretningen af ​​skrivebordet. Det skal placeres i nærheden af ​​en naturlig lyskilde. Mange mennesker vælger at placere den over for vinduet. Dette forhindrer solens stråler i at falde direkte på skærmen. En anden løsning er at placere skrivebordet sidelæns til vinduet. Dette giver dig mulighed for at få udsigt over resten af ​​rummet. Når adgang til en naturlig lyskilde er umulig eller vanskelig, skal du sikre dig, at arbejdsområdet er korrekt oplyst. Når du arrangerer et kontor, skal du ikke glemme, at arbejdspladsen er ergonomisk. Dette betyder det passende:

  • skrivebordets og lænestolens højde,
  • øjenafstand fra skærmen og lyskilden,
  • kropsholdning, når du sidder ved et skrivebord.

Der skal også være tilstrækkelig plads på hjemmekontoret til at rejse sig eller omplacere.

Hvordan arrangerer man vægge på et hjemmekontor?

Den bedste løsning er at male væggene i en lys farve. Takket være dette vil rummet være lyst nok. For at give interiøret en interessant karakter kan du vælge et fototapet, elementer lavet af naturlig mursten eller træ. En metode, der ikke kræver mange penge, er at male en af ​​væggene i en anden farve. Imidlertid bør intense og prangende farver (f.eks. Rød, orange, fuchsia) undgås. Farven, der giver dig mulighed for at slappe af og hvile dine øjne, er grøn. Derfor er det værd at sørge for, at elementer i denne skygge er på hjemmekontoret. En god løsning er at placere et blomstermotiv på en af ​​væggene (fx skov, jungle, eng).

Tilbehør til hjemmekontoret

Når du planlægger at arrangere et hjemmekontor, bør tilføjelser ikke overses. Dette er elementer, der vil understrege hele arrangementet og give rummet en æstetisk værdi. Ornamenter skal være i overensstemmelse med den stil, der dominerer interiøret. Den mest fashionable tilføjelse til hjemmekontoret er potteplanter. De gør rummet lidt hyggeligere. Planter placeres bedst på et skrivebord, vindueskarm, kommode eller på gulvet. På små hjemmekontorer kan de hænge fra loftet på specielle blomsterbed. Belysning er en nødvendig tilføjelse på hjemmekontoret. Disse er lysekroner, lamper eller væglamper, der skal matche udseendet af hele arrangementet. Du skal placere dem i de vigtigste punkter i rummet: over skrivebordet, på skrivebordet, midt i rummet, ved siden af ​​kabinettet med dokumenter. Andre tilføjelser, der fungerer på et hjemmekontor, inkluderer:

  • malerier på lærred,
  • indrammede plakater,
  • et billede i en ramme med virksomhedens logo,
  • en interessant skulptur eller figur.

Et dekorativt element på et hjemmekontor kan også være alle genstande, der bruges til opbevaring. Det er derfor værd at vælge interessante kasser, kurve og arrangører.

Hvordan arrangeres et hjemmekontor? De vigtigste møbler

Folk, der planlægger at arrangere et hjemmekontor, skal vælge de to vigtigste elementer i udstyret: et skrivebord og en lænestol. Den første skal være justerbar i højden, mens den anden skal være lavet af materiale af god kvalitet og udstyret med alle bekvemmeligheder til rygsøjlen (f.eks. En lændepude). En simpel stol kan være en kilde til smerte og problemer med bevægelsessystemet.

... mere
-40%