20% på alt! Brug din rabat inden 10-06-2023. | Brug denne kode: SALEJUNE

DIT IDEELT STED TIL AFSLAPNING

ET HYGGELIGT HJØRNE, HVOR TIDEN GÅR LANGSOMMERE

Interiører der opvarmer dig som et blødt tæppe og ro vil afspejle sig i et levende lys. Subtile mønstre, varme farver, hyggelige tilbehør. Luk dine øjne og føl at dette øjeblik kun tilhører dig.

FÅ INSPIRATION

INTERIØRER, SOM INSPIRERER DIG TIL AT HANDLE

Inspiration er en lunefuld gæst - den kommer og går som den selv vil. Det har brug for et sikkert sted for at kunne blive længere. Lav et interiører, hvor dine tanker vil bremse op og bringe dig innovative ideer.

OPDAG DEN BEROLIGENDE KRAFT AF DET GRØNNE

NATURE HUES - I HARMONI MED NATUREN

Naturen charmerer os med de strukturer, som den "maler" på overfladen af klipper, træer og i luften. Nature Hues kollektionen er essensen af pastel turkis, lyserøde og lilla nuancer og indslag af mikrokosmos, som er usynligt for det blotte øje. Denne fantastiske palet af materiale og enorme mængder nuancer som er spontant skabt af naturen selv.

ET SOVEVÆRELSE SOM VIL VUGGE DIG I SØVN

Et sted hvor du altid vil vågne op fyldt med energi og falde i søvn med et smil på dit ansigt. Kan det virkelig eksistere. For en drømmer, en træt og måske en morgenfrisk? Byt dit soveværelse så du kan falde i lykkeligt i søvn i Morpheus arme.

Soveværelser

Vi ønsker, at Pixers hjemmeside skal være så brugervenlig som muligt, derfor bruger vi cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du de vilkår og betingelser, der findes i vores privatpolitik. Du kan angive vilkårene for lagring og adgang til cookies i din browser.