Abstrakt sømløs mønster Selvklæbende fototapet - Grafiske Ressourcer
*Vizualizace dodavatele
fra429 kr.
Selvklæbende fototapet Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

Forfatter © julia_khimich

#FO198161480

Pixerstick

Vil du have magt til at rive vægge ned og flytte bjerge? Vi hjælper dig med at bringe bjerge ind i dit hjem og skabe en mur, der vil imponere enhver, der kigger på det! Og alt dette uden behov for renovering! Sæt din fantasi i gang og lad os gøre dine fedeste interiørdesign drømme til virkelighed.

Pixerstick rive og krølle resistent selvklæbende matte fototapet vil give dig mulighed for nemt at omdanne et hvilket som helst område af dit hjem og leve i det indre af dine drømme. Du kan nemt sætte dem op uden hjælp, og derefter flytte dem fra sted til sted så ofte som du vil, når du vil - du kan se, hvor simpelt det er. Start med de første ændringer i dag og bo på den måde du vil have det!

Rengøringsmetode: en tør klud.

Anbefalet brug:  flad overflade.


Husk :) Du køber en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge på enhver måde til at støtte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ​​kilderne til levebrød. tak


  • Vi støtter arbejdende mødre

    Vi støtter arbejdende mødre

Detaljer

Forfatter: © julia_khimich

Materiale prøve: Selvklæbende fototapet

Flere spørgsmål?Kontakt os!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette skiller os ud

Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

Levering af personalisering

På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

 
Vi anbefaler udskrivning udelukkende ved hjælp af den nyeste, miljøvenlige HP Latex Printing-teknologi, der sikrer lugtfrie og 100% sikre udskrifter. Vi anbefaler ikke udskrivning ved hjælp af anden teknologi.
Brug søgemaskinen på startsiden - indtast et søgeord, f.eks. New York og tjek resultaterne. Du kan finde forudvalgte forslag i menuen, som du måske er interesseret i, som senere kan filtreres efter tema, betegnelse eller stil.
Du kan tilpasse det valgte design til dine behov og præferencer. Du kan bestemme udskriftsstørrelsen og rammen samt vælge en ekstra farveeffekt på mønsterets side. Du kan også bestemme hvilket materiale du vil have din udskrift på. Efter at have defineret udskriftsstørrelsen vises et prikket linjestykke på billedet. Dette er rammen, det vil sige de dimensioner, du valgte at overføre til billedet. Du vil modtage dette markerede og fremhævede område af fotografiet som en endelig effekt. Du kan flytte den og sætte den på et andet sted. Den gemmes automatisk, efter at varen er føjet til kundevognen.
Ja. Du kan vælge fra hvilket som helst af de materialer, der findes på mønsterets side. Andre materialer med samme design findes i afsnittet "Et mønster overalt" sektionen. Du kan også bruge alternativet "Skift materiale", som du finder under "Tilpas og køb" knappen.
Absolut. Kontakt vores kundeservice afdeling på: kontact@pixers.dk. Filen skal gemmes i følgende formater: .jpg eller .tiff eller i følgende grafiske vektorformater: pdf, .ai, .cdr, .eps. Antag at minimum 1.500 pixels (px) svarer til 100 cm print, dvs. en 1500x1500 px fil vil give et 100x100 cm print. En 3000x3000 px-fil vil give et 200x200 cm print, etc. Det ville være godt, hvis filen er i 300 dpi.

Den endelige vurdering udføres altid af en grafisk designer.
Hvert design har en angivet maksimal udskriftsstørrelse - information findes i felterne "bredde" og "højde". Indtast værdierne inden for maksimumstørrelses området - dette er en garanti for høj billedkvalitet. Hvis der ikke er angivet maksimale værdier, kan billedet laves i hvilken helst størrelse uden tab i billedkvalitet.
Ordrens leveringstid er op til 9 hverdage og tælles fra hverdagen efter at din betaling blev modtaget. Du vil blive underrettet om status for din bestilling til den e-mail-adresse, der er angivet i bestillingsformularen.

Der er fire bestillings status:
1. Bestilt (vi har taget imod din bestilling).
2. Betalt (vi har modtaget din bestilling).
3. I gang (bestillingen venter på at blive færdiggjort).
4. Afsent.
Din bestilling sendes i sikre tuber eller kasser via DPD. Du modtager en email med pakke fraktbrevsnummeret på dagen for afsendelse.
Desværre er dette ikke muligt. Vi laver bestillingen efter vi har modtaget betaling. Du har forskellige betalingsmuligheder når du laver en bestilling.
Nej det gør de ikke. Store flader er opdelt i mindre lige fragmenter (ark). Hvis du vil have bestillingen opdelt anderledes, skal du inkludere en note i bestillings kommentarfeltet eller skrive til os på: kontakt@pixers.dk.
Den maksimale udskriftsstørrelse af hvert design findes i designkortet. Indtast værdierne inden for maksimumstørrelses området - dette er en garanti for høj billedkvalitet. Hvis der ikke er angivet maksimale værdier, betyder det, at dit billede kan leveres i enhver størrelse uden tab af kvalitet.
De vaskbare fototapeter er de mest vandafvisende. Deres overflader er lamineret for at være fugt og plet bestandige. De kan rengøres med en våd klud.
Alle vores foto tapeter har en mat overflade.
Foto tapeterne er designet til at blive anvendt på vægge. Overfladerne skal være jævne, glatte og affedtede. Det er bedst at bruge en primer på ru gipsvægge. Pixerstick tapeterne er en undtagelse. Det er selvklæbende og kan påføres på en hvilken som helst flad overflade.
I tilfælde af større udskrifter er det værd at bestille et tapeter med en ekstra overflade, f.eks. 2 cm på hver side. Vægge er ikke altid helt ens, og målinger kan nogle gange være unøjagtige - hvilket ofte er tilfældet ved store overflader. Det er bedre at have noget overskydende materiale, der kan skæres ned i størrelse i stedet for at få et tryk, der er for lille.
Du kan få rabat ved at abonnere på Pixers nyhedsbrev.

Top Searched