Enkelt sødt mønster i små skala Vindue og glas klistermærke - Grafiske Ressourcer
*Vizualizace dodavatele
fra129 kr.
Vindue og glas klistermærke Skift materiale
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © evamarina

#FO135502624

  Vindue og glas klistermærke

  Er der øjeblikke, hvor du gerne vil se ud af dit vindue og se en helt anden verden? Nu kan du ændre udsigten så meget du vil - du kan jage den faldende regn bort og pryde grå dage med farver. Klistermærker til vinduer og glas har magt til at ændre virkeligheden med nye farver! Prøv det!

  Klistermærket er lavet af blød PVC-folie, der ligner farvet glas. Baggrunden er ikke helt gennemsigtig. Du kan rense overfladen med en fugtig klud. Lav dit eget farvede glas og nyd dine yndlingsfarver, selvom udsigten uden for vinduet er langt fra inspirerende!

  Når du vælger et mønster, skal du huske at de hvide og lyse klisterelementer er gennemsigtige.

  Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

   Vi stotter arbejdende modre

  Detaljer

  Forfatter: © evamarina

  Materiale prøve: Vindue og glas klistermærke

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched