Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersBekræftelse af alder

Det websted, du besøger, kan have erotisk indhold.

Du skal være mindst 18 år for at gå ind på webstedet.

-40%
Magiske blå grønne mættede tåget skov træer landskab. Farvefilter effekt brugt. Billede blev taget i det sydøstlige Slovenien, Europa. Dynebetræk -
Produktet er ikke tilgængeligt med det valgte design
  fra69900kr1.165 kr.-40%
  Dynebetræk Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

  DYNEBETRÆK

  Hyggeligt og kreativt
  Fald i søvn omgivet af en rar stemning, sengetøj med mønstre, som du kan sætte sammen helt selv! Du har nu mulighed for at jonglere med mønstre og farver, så din seng kan tilpasses til dit humør.

  Behageligt materiale
  Den nederste del af dynebetrækket er fremstillet af bomuld uden tryk, som føles dejligt at røre ved, mens overdelen er lavet af polyester dækket med print i høj kvalitet, som vil få dig til at falde i søvn som var den din foretrukne vuggevise.

  Klare farver
  Højkvalitets printet på dynebetrækkets overside gengiver farverne perfekt og får mønstrene til at fremstå hypnotiserende smukke. Vælg mønster til dit sengelinned, tilpas hovedpuderne og skab dit eget drømmesoveværelse.

  Detaljer:
  Størrelser:
  140 cm x 200 cm
  200 cm x 200 cm
  Materiale:
  Top: Polyester
  Underside: Bommund uden tryk
  Rengøringsmetode: se mærkaten


  Husk :) Du køber en unik individualiseret serviceydelse, som du kan benytte på alle måder til at støtte kunstnere fra hele verden, for hvem samarbejdet med os et en af deres kilder til livets opretholdelse. Tak


  • VI STØTTER ARBEJDENDE MØDRE

   VI STØTTER ARBEJDENDE MØDRE

  Detaljer

  Forfatter: © robsonphoto

  Materiale prøve: Dynebetræk

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched