Abstraktion Stil

Pixersæt er forskellige kombinationer af sortiment fra forskellige kategorier. De blev oprettet for at gøre det lettere at handle, fordi de indeholder komponenter, der matcher hinanden med hensyn til stil, tema og farve. Takket være dette danner de en harmonisk helhed. Klar-inspirationer Pixers kan med succes bruges både hjemme og i det professionelle rum. Brug af en sådan løsning giver dig mulighed for at få en unik karakter, ændre klimaet og fremhæve det nye interiør i rummet på en hurtig og billig måde. Alle, der ønsker at ændre arrangementet for deres lejlighed eller virksomhed, bør beslutte at købe Pixersættet. Det indeholder alle de nødvendige elementer for at skabe et ekstraordinært og moderigtigt rum. Sættene er grupperet i vægdekorationer (fototapeter, klistermærker, malerier, plakater og tekstil), dynebetræk, vinduesgardiner, puder, tæpper. Et stort udvalg af temaer og stilarter af elementer fra de præsenterede kategorier er nøglen til at tilpasse hvert interiør. Klar sæt er en fantastisk måde at ændre indretningen på få øjeblikke og med et lille økonomisk udlæg. ... mere
Føl livsglæden
hver dag 3 fantastiske inspiration
til dit interiør.
Indtast din e-mail-adresse og få en overraskelse :)
Ved at indsende data accepterer du betingelserne for brug og fortrolighedspolitik

PIXERS SETS - LÆS MERE

Dit interiør, dit valg

Indretningsdesign er ligesom klædningsformen en form for at udtrykke dig selv, din smag og interesser. At nyde den klassiske stil i mange år er elegance, komfort og god smag. Hvis klassikeren imidlertid begynder at overvælde lidt, vil en god idé til at bryde den f.eks. Være sæt plakater i en smagfuld ramme. Et sådant privat galleri vil genoplive rummet og give det en individuel karakter. Et andet interessant forslag vil være vinduesklistermærker, der med succes erstatter de overvældende og ofte museumslignende gardiner og gardiner. Minimalistisk stil bliver mere almindelig i polske hjem. Valget af dekorationer til det åbne rum skal være nøje gennemtænkt, så tilføjelserne ikke forstyrrer den herskende enkelhed. Et sæt gennemskinnelige vinduer gardiner (f.eks. Plaid) og matchende dekorative puder fungerer godt her. Klar sæt, i tilfælde af minimalistiske lejligheder, er den bedste løsning. Denne stil fokuserer på rummelighed, fred og harmoni, som hurtigt kan ødelægges af dårligt passende tilbehør. Skandinavisk stil er en af de mere populære tendenser inden for interiørdesign for nylig. Typisk for ham, der er lavet af naturlige råvarer, passer møbler bedst til blomstermotiver eller geometriske plakater og puder. Rummet vil være godt fyldt med en kontrasterende kombination af gråt og sort eller en kombination af hvidt med grønt og blåt. Sådanne sæt er en garanti for en god effekt.

Interiørdesign - interessante ideer

Flere og flere mennesker lægger vægt på udseendet i det omgivende rum. Indretningen er af stor betydning for komforten i hverdagens funktion og arbejde. I mangfoldigheden af hverdagens anliggender og ansvarsområder er det ikke alle, der har råd til at tænke grundigt over interiørdesignet, og det er en betydelig udgift at bruge hjælp fra en professionel. Hos Pixers.dk finder du brugsklare interiørinspirationer. Vi præsenterer interessante måder at arrangere "fire vinkler" ved hjælp af de produkter, der er tilgængelige i butikken. Takket være de løsninger, vi foreslår, vil du opnå attraktivt rum billigt og uden behov for radikal renovering. Hos os kan du nemt vælge indretningen til: soveværelse, stue, køkken, badeværelse, studie eller børns værelse. Hvert arrangement udtrykker de aktuelle stilistiske tendenser og giver mulighed for personalisering af et givet rum. Vi har utallige tilføjelser i mange stilarter og på forskellige emner.