PARIS - CIRCA JUNI 2014: Pantheon udvendig udsigt. Landmar Plakat - Monumenter
fra107 kr
 • Miljøvenligt
 • 365 dages returret
 • Gratis levering

Forfatter © jovannig

#FO83759684

  Plakat

  Kan du huske dine plakater med filmstjerner, dine yndlings musikere eller tegneseriefigurer? Vi havde dem alle... Nu kan du vende tilbage til plakater i en helt ny opdateret version. Brug din væg til at skabe din egen samling, der lever op til vor tids krav og du vil genopdage magien i denne klassiske vægdekoration.

  Holdbare 200g /m2 vægt plakat papir garanterer høj udskriftskvalitet , mens dens subtile glans forbedrer farverne. Vælg en plakat, der passer til din smag og opdag charmen gemt i denne enkle form.


  Yderliger muligheder: laminat
  Har du brug for at din plakat er modstandsdygtigt over for fugt som i badeværelser og køkkener? Tilføj laminat for at opnå ekstra beskyttelse for materialet og rengør med en fugtig klud.

  Købsdetaljer

  Forfatter: © jovannig

  Materiale: Plakat

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Terms of Services provided by
  Green Capital Ltd

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers tjenester, så vi giver dig så meget som 365 dage til at returnere produkterne, hvis du ikke er tilfreds med dem.

  Du kan vælge gratis Standard levering og få din bestilling inden for få dage, eller vores Express levering for at få forsendelsen endnu hurtigere.

  Levering og returnering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   
  Vi anbefaler udskrivning udelukkende ved hjælp af den nyeste, miljøvenlige HP Latex Printing-teknologi, der sikrer lugtfrie og 100% sikre udskrifter. Vi anbefaler ikke udskrivning ved hjælp af anden teknologi.
  Brug søgemaskinen på startsiden - indtast et søgeord, f.eks. New York og tjek resultaterne. Du kan finde forudvalgte forslag i menuen, som du måske er interesseret i, som senere kan filtreres efter tema, betegnelse eller stil.
  Du kan tilpasse det valgte design til dine behov og præferencer. Du kan bestemme udskriftsstørrelsen og rammen samt vælge en ekstra farveeffekt på mønsterets side. Du kan også bestemme hvilket materiale du vil have din udskrift på. Efter at have defineret udskriftsstørrelsen vises et prikket linjestykke på billedet. Dette er rammen, det vil sige de dimensioner, du valgte at overføre til billedet. Vi vil udskrive dette markerede og fremhævede område af fotografiet. Du kan flytte den og sætte den på et andet sted. Den gemmes automatisk, efter at varen er føjet til kundevognen.
  Ja. Hvert design kan udskrives på et hvilket som helst af de materialer, der findes på mønsterets side. Andre materialer med samme design findes i afsnittet "Et mønster overalt" sektionen.
  Absolut. Kontakt vores kundeservice afdeling på: kontact@pixers.dk. Filen skal gemmes i følgende formater: .jpg eller .tiff eller i følgende grafiske vektorformater: pdf, .ai, .cdr, .eps. Antag at minimum 1.500 pixels (px) svarer til 100 cm print, dvs. en 1500x1500 px fil vil give et 100x100 cm print. En 3000x3000 px-fil vil give et 200x200 cm print, etc. Det ville være godt, hvis filen er i 300 dpi.

  Den endelige vurdering udføres altid af en grafisk designer.
  Hvert design har en angivet maksimal udskriftsstørrelse - information findes i felterne "bredde" og "højde". Indtast værdierne inden for maksimumstørrelses området - dette er en garanti for høj billedkvalitet. Hvis der ikke er angivet maksimale værdier, kan billedet udskrives i en hvilken som helst størrelse uden tab i billedkvalitet.
  Leverance tiden afhænger af den valgte forsendelsesmåde og den regnes fra arbejdsdagen efter den dato, hvor betalingen blev modtaget på vores bankkonto. Du vil blive underrettet om status for din bestilling til den e-mail-adresse, der er angivet i bestillingsformularen.

  Der er fire bestillings status:
  1. Bestilt (vi har taget imod din bestilling).
  2. Betalt (vi har modtaget din bestilling).
  3. I gang (bestillingen venter på at blive trykt).
  4. Afsent.
  Din udskrift sendes i sikre tuber eller kasser via DHL. Du modtager en email med pakke fraktbrevsnummeret på dagen for afsendelse.
  Desværre er dette ikke muligt. Vi laver bestillingen efter vi har modtaget betaling. Du har forskellige betalingsmuligheder når du laver en bestilling.
  Vi tilbyder fotoudskrifter og plakatdesign i snesevis af populære størrelser at vælge imellem.
  Begge designs varierer med hensyn til papirvægt og billedkvalitet. Plakat kvalitet betyder et godt kvalitetsniveau, men en HD-plakat kan bruges til selv de mest krævende værker, der skal ses på nært hold, hvor kvalitet er yderst vigtig.
  Helt sikkert. Vores udvalg af tilbehør omfatter: eksterne rammer, passepartouts og elegant ophæng.
  Udskriften er et lærred strukket over en indre ramme. Siderne af billedet er trykt over med en spejl reflektion af hovedrammen. Udskriften er klar til at hænge på væggen ved brug af krogen, som følger med udskriften.
  Du kan få rabat ved at abonnere på Pixers nyhedsbrev.