Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersBekræftelse af alder

Det websted, du besøger, kan have erotisk indhold.

Du skal være mindst 18 år for at gå ind på webstedet.

-40%
Sofapuder Akvarel vinter retro bil med juletræ illustrationer isoleret på hvid baggrund. akvarel håndtegnet vintage illustration.perfect til jule lykønskningskort - Transport
Produktet er ikke tilgængeligt med det valgte design
  fra29900kr499 kr.-40%
  Sofapuder Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

  Forfatter © ulabagi

  #FO130763951

   SOFAPUDER

   Grænseløs individualisering
   Individualiser dit interiør fra pudebetræk til loftet! Flyt mønsteret fra væggen til puderne i din stue, og få alle elementer af interiøret til at matche til din smag.

   Simpel og effektiv ændring
   Dekorative puder er den nemmeste måde, hvis du vil lave om på din indendørsindretning. Med blot nogle få mønstrede aftryk, kan du shine din sofa eller lænestol op.

   Kvalitet og funktionalitet
   Puderne er lavet af bløde stoffer i høj kvalitet, som primært er karakteriseret ved deres holdbarhed. Det gør, at du kan nyde den gode farvegengivelse endnu længere.

   Ubegrænsede muligheder for at komponere
   Du kan vælge en række puder med samme mønster, eller du kan være vild, og skabe dit eget individuelle sæt. Det hele er op til dig og din fantasi! Puderne printes med samme mønster på begge sider.

   Detaljer:
   Størrelser:
   40 cm x 40 cm
   50 cm x 50 cm
   80 cm x 70 cm
   Materiale:
   Top: 100% Polyester
   Stoppemateriale: 100% Polyester
   Rengøringsmetode: se mærkaten


   Husk:) Du køber en unik individualiseret serviceydelse, som du kan benytte på alle måder til at støtte kunstnere fra hele verden, for hvem samarbejdet med os et en af deres kilder til livets opretholdelse. Tak


   • VI STØTTER ARBEJDENDE MØDRE

    VI STØTTER ARBEJDENDE MØDRE

   Detaljer

   Forfatter: © ulabagi

   Materiale prøve: Sofapuder

   Flere spørgsmål?Kontakt os!

   Dette skiller os ud

   Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

   Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

   Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

   Levering af personalisering

   På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

   For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

   Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

   Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

    

   Top Searched