Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersBekræftelse af alder

Det websted, du besøger, kan have erotisk indhold.

Du skal være mindst 18 år for at gå ind på webstedet.

-40%
Sømløs håndtegnet realistisk botanisk eksotisk vektor mønster med grønne palme blade isoleret på hvid baggrund. Tapetrulle - Grafiske Ressourcer
  51000kr850 kr.-40%/ rulle
  Rulle:
  0,5 x 10 m
  Skift mønsterets tæthed:
  Vælg antal ruller:
  Tapetrulle Skift materiale
  • Miljøvenligt
  • 365 dages returret
  • Gratis levering

  Forfatter © leezarius

  #FO163547477

  Tapetruller

  Højeste kvalitet
  Tapetruller på en ikke-vævet base med en ideelt glat overflade er drømmenes måde at dekorere dit interiør på. Standard rullebredde (0,5 m x 10 m), halvmat materiale og et ubegrænset antal mønstre er den ideelle kombination, der letter den unikke personliggørelse af ethvert værelse.

  Rigdom af farver
  Den fantastiske dybde af farver gør det muligt at bringe det bedste ud fra tapetet. Den innovative teknologi, der trofast afspejler farvernes intensitet, gør mønstrene ultrarealistiske.

  Ideelt tilpasset
  Tapter på en ikke-vævet base, vil takket være deres øgede holdbarhed, være kendetegnet af en modstandsdygtighed over for krympning og strækning, hvilket ikke medfører nogen uæstetiske mellemrum mellem arkene efter tørring.

  Ubegrænsede personalisering muligheder
  Takket være mulighederne for at forme mønstre, kan du frit definere densiteten af ​​elementerne, så du ideelt set kan udfylde hele dit rum og frembringe det du vil udtrykke i dit moderne interiør.

  Intuitiv opsætning
  Opsætningen af ​​udsmykningen er mulig takket være klæbemidlet. Det skal anvendes på en ren, jævn og tør væg. Dernæst er alt du behøver at gøre, at skære arkene på de enkelte ruller til størrelse fra toppen, hvilket bringer kanterne sammen. Tapet sat op på denne måde vil ikke kun give dit interiør et unikt udseende, men vil også skjule eventuelle mindre fejl på væggen.

  Detaljer:
  Materiale: Halvmat materiale på en ikke-vævet base
  Individuelle rulle dimensioner: 0,50 m x 10 m


  Husk :) Du kober en unik personaliseringstjeneste, som du kan bruge pa enhver made til at stotte kunstnere fra hele verden, som samarbejde med os er en af ??kilderne til levebrod. tak


  • Vi stotter arbejdende modre

   Vi stotter arbejdende modre

  Detaljer

  Forfatter: © leezarius

  Materiale prøve: Tapetrulle

  Flere spørgsmål?Kontakt os!

  Dette skiller os ud

  Pixers bruger kun sikker, lugtfri og 100% miljøvenlig HP Latex teknologi.

  Vi forsøger at holde dig positivt overrasket og fuldt tilfreds med Pixers services, så vi giver dig hele 365 dage til at returnere dem i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med dem.

  Du får gratis leverence på alle bestillinger på over 750 DKK.

  Levering af personalisering

  På Pixers tror vi på historiens magt. De giver os mulighed for at udtrykke hvem vi er og inspirere andre på samme tid.

  For os er personalisering af interiøret en form for moderne historiefortælling. Vis os hvor du bor, og vi vil fortælle dig hvem du er. Fortæl os hvem du er, og vi vil hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din smag.

  Byt interiør på måder som hidtil har været ukendt for dig. Skab et interiør, der går dig målløs. Hjem, kontorer, restauranter eller hoteller vil du se på med nye farver for at fortælle mere farverige historier som fra en tusind og en nat.

  Et uendeligt antal designs og din ubegrænsede opfindsomhed bliver kombineret i uberegnelige muligheder for at skabe interiør som ingen andre. Din fantasi er den eneste grænse. Fortæl din egen historie og nyd forandringen.

   

  Top Searched