Boho Billeder og plakater

Boho-stilen er kendetegnet ved komfort og stor frihed i at kombinere tilbehør. Se hvordan du kan dekorere dit hjem og din lejlighed i boho-stil.

Hvordan arrangerer man en lejlighed i boho-stil?

Boho-stilen beskrives som afslappet, behagelig og naturlig. Det er kendetegnet ved at kombinere moderne former med gamle elementer. Det viser også en klar inspiration fra andre kulturer - deraf de orientalske og etniske motiver på tilbehør. Her er nogle tip til, hvordan man arrangerer en lejlighed i boho-stil.

Boho-stilen i lejligheden er beregnet til folk, der ikke kan lide at overholde strenge regler og former i arrangementerne. Interiører, der kan skabes med dens hjælp, har en sjæl og en unik atmosfære hersker i dem. Det vælges ivrigt af kunstnere, rejsende og naturelskere. Det findes i lejlighederne hos mennesker, der ønsker at udtrykke sig gennem tilbehør eller som at skabe originale kombinationer og arrangementer. Det er vigtigt, at det er en stil for ethvert budget - en masse møbler og tilbehør kan købes på loppemarkeder til en virkelig lav pris.

Hvad kendetegner boho-stilen?

Begyndelsen af ​​boho-stilen blev allerede observeret i det nittende århundrede, men det blev kendt i stor skala kun i 70'erne i det sidste århundrede. Det spredte sig blandt kunstnere, der levede og handlede efter deres egne regler og imod massekultur. I deres lejligheder var der mange originale genstande, malerier, gamle møbler, mønstrede stoffer og souvenirs fra ture til fjerne lande. Der var dog mangel på plastik, der oversvømmede markedet og var tilgængelig i næsten alle butikker. Boho-stilen fik den til at skille sig ud. Boho-stilen er kendetegnet ved komfort, frihed, naturlighed og originalitet. Der er næppe nogen ordningsregler her. Det er tilladt at kombinere forskellige former og tilbehør såvel som modernitet med antikken. Imidlertid er advarslen at gøre det dygtigt og undgå overdrivelse, da effekten kan være grotesk. Karakteristisk for boho-stilen i lejligheden er:

  • varme farver,
  • udtryksfulde farver,
  • mønstre og motiver inspireret af folkekunst,
  • moderne dekorationer kombineret med antikviteter,
  • gamle møbler,
  • brugte genstande,
  • enkelhed og moderering,
  • naturlige materialer,
  • ingen overdrivelse,
  • originale og unikke arrangementer.

Vægge og gulv i Boho-stil

I lejligheder i boho-stil vælges ofte paneler eller naturligt træ til gulvet. Lyse nuancer foretrækkes. Mange vælger også at male tavlerne hvide. Det er værd at huske, at gulvet i boho-interiør kun er en baggrund for hele arrangementet. Du kan få lidt mere i køkkenet eller badeværelset i boho-stil. Der vælges fliser ofte. De fleste vælger lyse nuancer, der er diskrete. Det er dog værd at vælge fliser med et orientalsk eller etnisk mønster, som - især i badeværelset - vil være et ornament i sig selv. Vægge i lejligheder i boho-stil tilbyder flere muligheder for arrangement. De fleste vælger at holde dem i lyse eller varme farver (honning, rusten orange, kedelig grøn, brun). Det er den perfekte base til andre vægdekorationer. Vægmalerier, tapeter eller klistermærker med et orientalsk eller etnisk motiv er meget populære. Grafik, der viser planter, vinder også popularitet. I stedet for et fototapet kan en af ​​væggene males med intense farver. Boho-stil interiør har fuchsia, orange, rød, gul og turkis. Vær dog forsigtig med ikke at have for mange prangende farver. Det er værd at efterlade dem til tilføjelser.

Møbler i Boho-stil

Boho-stilmøbler er et meget vigtigt element. Det bedste valg er brugt udstyr, der har en historie og en sjæl. Derfor er det bedst at gå til et loppemarked eller en antikvitetsbutik til borde, kommoder, reoler, et skrivebord eller en skænk. For få penge kan du ofte købe interessante og unikke møbler, der kun kræver en lille renovering. Boho-stilmøbler fås også i butikkerne. Flere og flere virksomheder beslutter at oprette borde og kommoder, der er stiliserede som gamle. Det er derfor værd at gennemse deres kataloger på jagt efter originalt udstyr. I interiør i boho-stil skal træmøbler bruges. Deres form skal være enkel, men subtile dekorationer er tilladt. Mange beslutter at købe en seng, sofa eller et bord lavet af paller. Sådanne møbler kan fremstilles uafhængigt eller på en særlig ordre.

Hjemmetilbehør i stil med en boho

Tilbehør i Boho-stil er den mest interessante del af arrangementet. Her har du virkelig råd til meget. Derfor er det værd at kombinere ting, der muligvis ikke passer sammen ved første øjekast. Takket være dette får interiøret en unik karakter. Der er heller ingen hindringer i at kombinere dekorationer, der har et moderne design med souvenirs eller kunsthåndværk. Souvenirs og genstande, der er vigtige, skal vises på kommoder eller glasskuffer. Musikere og kunstnere kan med sikkerhed placere værktøjerne til deres arbejde i stuen. Takket være dette bliver interiøret mere personligt og udtrykker ejerens personlighed. Hjemmetekstiler spiller en vigtig rolle i boliger i boho-stil. Sofaer, lænestole og seng kan ikke mangle tæpper, puder og farverige sengetæpper. De mest populære er etniske og orientalske motiver. Det er værd at lægge tæpper på trægulve - helst håndvævet. Alle hjemmetekstiler i boho-stil skal være lavet af naturlige materialer (linned, bomuld). Interessant tilbehør i boho-stil er også forskellige typer billeder i rammer eller plakater. De kan præsentere abstrakte mønstre, men også blomster- og etniske motiver. Du behøver ikke at hænge dem på væggen. De kan placeres på kommoder og endda på gulvet. Mange mennesker vælger også at lave drømme- eller macramé-fangere. Der er potteplanter i et boho-stil interiør. Dem med store blade vælges hovedsageligt.

... mere
-40%